Beoordelingen 

596 commentaren van in totaal 596 beoordelingen
Service
Andre Zorg (Moordrecht)
11-10-2019
10

Gewoon Goed zou iedereen aanraden goed personeel rustige sfeer geen poe ha als de klik er is met de mensen ga je vanzelfterug kort maar krachtig gewoon goed Blij dat ik TOYOTA rij

Service
Leo Ancion (Gouda)
11-10-2019
10

Alle afspraken worden vriendelijk en professioneel uitgevoerd en de werkzaamheden zijn voor de klant, duidelijk en inzichtelijk.

Service
Dhr. Markus
09-10-2019
9

Gewoon een fijne dealer met een zeer goede service.

Service
Remor (Moordrecht)
03-10-2019
9

Goede service.

Service
A.P.M. Vermeulen (Gouda)
26-09-2019
8

Ik kom er al sinds 1979. Dit lijkt mij een duidelijk antwoord op uw vraag.

Service
Paul van Luxemburg
26-09-2019
8

Auto aangeleverd 's morgens om 8.15 uur en kon om 16.45 uur worden opgehaald. De beurt was niet vermeld in het onderhoudsboekje terwijl dit gewoon in het handschoenenkastje lag. Met de auto was een korte testrit gemaakt ( is prima) maar werd 'onder de bagger' afgeleverd. Dit was bij aanlevering zeker niet het geval, kwam 'schoon' uit mijn garagebox. Heb mijn ongenoegen geuit en heb van firma een tegoed voor een wasbeurt gekregen.

Service
Mevr M Krebbers (Rotterdam )
26-09-2019
9

Goed bedrijf snelle afhandeling.

Service
J.Snaterse (Waddinxveen)
26-09-2019
8

Mooie zaak word altijd vriendelijk geholpen.

Service
G Vermeer (Rotterdam )
24-09-2019
9

Meer dan 30 jaar geleden kocht ik er mijn eerste Toyota , ben nog steeds een tevreden klant .

Service
Mevr. B. Tetteroo
24-09-2019
8

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf en word er vriendelijk te woord gestaan. De afspraken zijn duidelijk en de onderhoudswerkzaamheden worden correct uitgevoerd. Ik beoordeel dit met een 8 omdat een 9 of een 10 zou suggereren dat er niets meer te verbeteren zou zijn.

Service
marga van der Elst (Rotterdam)
23-09-2019
10

Fijne medewerkers en ook behulpzaam als er vragen zijn.

Service
Gerard Wolters (Gouda)
23-09-2019
10

Prima klantvriendelijk bedrijf.

Service
G. Zwemer (Waddinxveen )
23-09-2019
9

Accuraat, punctueel en vriendelijk.

Verkoop
Ria Verschut-Schouten (Zevenhuizen Z-H)
20-09-2019
8

Zeer klantvriendelijke begeleiding vanaf het binnen lopen in de showroom t/m de uitstekende oplevering. Prima oplevering trouwens met prima uitleg aangaande de bediening van de auto en een heerlijke taart om het te vieren.

Verkoop
Peter Disseldorp (Boskoop )
20-09-2019
10

Vriendelijke mensen en duidelijke afspraken.

Service
Ton Piels (Waddinxveen )
06-09-2019
8

Ik vind het een goed bedrijf en denken met je mee

Verkoop
Jan Kalkman (Waddinxveen)
04-09-2019
9

Toyota van Leeuwen is een prima auto center waar de service hoog in het vaandel staat. Het klopt daar gewoon.

Verkoop
Trudie van den Bergh (Rotterdam)
04-09-2019
10

De service is perfect

Service
Ada Gilhuijs (Gouda)
03-09-2019
9

Betrouwbaar, hulpvaardig, vriendelijk...

Service
SN Koopman (Gouda)
30-08-2019
9

Prima service, kundig en vriendelijk personeel, goed te bereiken, open en mooie entree en showroom, lekkere koffie.

Service
Tineke Mul (Waddinxveen)
21-08-2019
10

Omdat Van Leeuwen Autobedrijf BB een 10 waard is

Service
mevr. Brouwer
09-08-2019
9

een zeer klantgerichte organisatie die zijn klanten kent.

Service
Piet Zoon (Moerkapelle)
07-08-2019
9

Goede service en betrokken medewerkers.Klantgerichte benadering!

Service
Ed Kroger (Gouda)
31-07-2019
9

goede service

Verkoop
Ab
23-07-2019
10

prettige dealer met ervaren gemotiveerd en vriendelijk personeel

Verkoop
Marcel Rondeltap (Gouda)
23-07-2019
8

Dit was onze 1ste ervaring met deze dealer en de ontvangst was goed en de verkoper in de showroom was super. Zeer beleefd en in voor een grapje prima te woord gestaan en alles netjes geregeld en afgehandeld. Prima uitleg over de auto en we konden ten allen tijden langs komen als er iets zou zijn. Goeie verkoper prima kerel, compliment.

Service
Hans Hoogenraad
19-07-2019
10

Naast een regulier beurt moesten er nog veel verschillende dingen gedaan worden. Alles was perfect, hulde.

Service
I. van de Weert (Gouda)
17-07-2019
9

Het is een mooi bedrijf met vriendelijke, kundige, klantvriendelijke medewerkers

Service
f.oranje (waddinxveen)
17-07-2019
9

goede en vriendelijke service

Service
Linda Lispet (Gouda)
11-07-2019
10

De mensen van Toyota van Leeuwen zijn allemaal super vriendelijk. Als klant ben je daar nog koning.

Service
John Rijvers (Schiedam)
11-07-2019
10

Vriendelijk en behulpzaam

Service
Peter van eijk (Gouda)
21-06-2019
9

Nooit problemen ook niet met garantie perikelen

Service
D J groenendijk (Reeuwijk)
14-06-2019
9

Over het algemeen tevreden

Service
Mevrouw J.M. la Grand-van Bemmel (Mineke) (Waddinxveen)
14-06-2019
9

Van Leeuwen geeft mij een goed gevoel bij de werkzaamheden die gedaan moeten worden en correct worden uitgevoerd

Service
The CoolBikingCompany (Landsmeer)
07-06-2019
10

De verrassing is dat er nooit verrassingen zijn! ALTIJD, jaar in jaar uit topservice voor een eerlijke prijs. Kan niet beter en daarom ben ik graag bereid om van Amsterdam naar Waddinxveen te rijden.

Service
J.H.M. den Hartog (Gouda)
31-05-2019
8

Bij een grote beurt heeft van Leeuwen nooit een vervangende auto, die beschikbaar gesteld wordt aan ouderen. Hooguit, als je geluk hebt, een fiets. Voor de rest moet je zelf maar uitzoeken hoe je thuis komt.

Service
John van der Vlugt (Gouda)
22-05-2019
8

Ben erg tevreden naar de oplossing die werd aangeboden om de reparatie uit te voeren.Het gesprek en hulpvaardigheid stelde ik zeer op prijs.

Service
Dhr A..H. de Roo (Reeuwijk.)
22-05-2019
10

Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.Alles is zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Service
M.E Hoeksema (Waddinxveen)
17-05-2019
10

Zeer goede service.Aardige mensen.Kan geen minpuntje bedenken.

Service
M. Leuring (Nieuwerkerk a/d ijssel)
08-05-2019
10

Met van Leeuwen autobedrijf heb ik band opgebouwd. Al 44 jaar kom ik bij dit bedrijf..Alle auto’s heb ik ook hier gekocht.

Service
henk van der wagt (reeuwijk)
03-05-2019
8

waardige dealer van toyota

Service
w.b de weger (Gouda)
03-05-2019
10

Ik laat het zo

Service
M lyklema (Gouda)
30-04-2019
8

Alrijd goede service. Vriendelijk personeel. Graag was ik gewezen op de aanbieding van 2 dagen later ( 4 nieuwe banden voor prijs, ik heb er nu 2 voor zelfde prijs als 4)

Service
Raymond Aarsman (Gouda)
30-04-2019
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk en informatief.

Service
A.Peeneman (Zoetermeer)
30-04-2019
8

Goede services en heel vriendelijk met uitleg van werkzaamheden.

Service
John Hexspoor (Gouda)
24-04-2019
9

Prima dealer. Goede en betrouwbare service. Prettige omgeving en ....uitstekende koffie.

Service
J.H. van der Meij (Waddinxveen)
24-04-2019
8

Servicegericht en vriendelijk

Service
Willem-Jan van Ham (Gouda)
24-04-2019
9

Het is meteen duidelijk wat de kosten zijn van de onderhoudsbeurt. Je kunt gemakkelijk aanvullende afspraken maken als je de auto brengt. De leenfiets is ook beschikbaar, maar als je wilt wachten kan dat ook. Er is lekkere koffie en thee en je kunt gebruik maken van de WIFI verbinding.

Service
NA de Vlaming (Moerkapelle)
24-04-2019
9

Ben al vanaf 1975 klant bij van Leeuwen en altijd goed geholpen.

Service
Peter ten Haken (Gouda)
18-04-2019
10

Fijn bedrijf.

Service
Mevr. I. Kronenberg (Waddinxveen)
10-04-2019
10

Ik ben al jaren klant en kan niet anders zeggen dat ik altijd heel vriendelijk en correct te woord gestaan wordt. Als mijn auto naar de service gaat wordt deze altijd netjes afgeleverd. Zelfs zonder afspraak kan ik terecht. Niets is teveel voor Toyota van Leeuwen.

Service
Annie Disseldorp
10-04-2019
9

Vanaf de eerste dag hebben zij meegedacht.

Service
Vincent (Gouda)
10-04-2019
8

De service is/was erg goed. Ik vroeg een uitbreiding op een standaard-beurt; de prijsopgave lag echter lager dan het uiteindelijk factuurbedrag.

Service
Mevr A de Heer (Waddinxveen)
10-04-2019
9

Word prima geholpen niks op aan te merken. Alleen jammer dat ik een kapotte navigatie had die heel duur is. Maar daar kunnen hun niks aan doen.

Service
Rob Booij (Bergschenhoek)
10-04-2019
10

Dit is een uitstekende dealer, die zeer klantgericht is ingesteld en op alle fronten kwaliteit levert!

Service
Frank IJgosse (Zoetermeer)
09-04-2019
9

Zeer klantvriendelijke garrage met uitstekende wachtruimte en heerlijke koffie.
Kan niet anders zeggen dan perfect georganiseerd.

Service
hoogervorst (reeuwijk)
09-04-2019
10

Deskundig, behulpzaam, vriendelijk.

Service
Lilian Faaij (Moordrecht )
09-04-2019
8

Overzichtelijke en goed toegankelijke website.

Service
Mevr. W.S. van der Eijck (Den Haag.)
09-04-2019
9

Prettige wachtruimte, aardig personeel.

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
06-03-2019
9

vriendelijk en vakkundig personeel

Service
Van yperen (Waddinxveen)
21-02-2019
10

-

Service
Rien van Vliet (Rotterdam)
20-02-2019
10

Door de klantvriendelijkheid en de goede service.

Service
Dhr. S van Zunderd (Scheveningen)
06-02-2019
10

Een zeer vriendelijk en klantgericht team, duidelijke communicatie wat betreft prijs en reparatie. en open en eerlijk als het gaat om de prio van een reparatie.

Service
J A van Popering (Gouda)
03-02-2019
10

Aardige mensen en altijd belangstelend

Service
M Edelkamp
01-02-2019
9

Heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verkoop
G.A Pijl (Gouda)
01-02-2019
9

Goed bedrijf met bekwame mensen. Snelle hulp, begeleiding, meedenken, taxatie, proefrit, schade, met je meerijden etc. Alles is prima geregend

Service
Piet Zoon
18-01-2019
9

Klantvriendelijke houding in een plezierige omgeving. Je wordt als klant geholpen, dus vriendelijk, correct en too the point te woord gestaan.

Service
Fam. van 't Wout (Boskoop)
09-01-2019
10

zeer vriendelijke en deskundige medewerkers

Service
Henk Tuinhout (Gouda)
09-01-2019
9

Ik word altijd heel correct behandelt en bij bijzondere omstandigheden doen ze er alles aan om mij te helpen.

Service
Ellen van 't Wout
04-01-2019
10

zeer klantvriendelijk en kundig en goede informatie over alles !

Service
A Graafland (Moordrecht)
04-01-2019
10

Omdat alles wat aangegeven is voor ons als ouderen zeer prettig wordt ervaren.

Verkoop
Henk-Jan Berkhoff (Gouda)
03-01-2019
10

Na een proefrit met een C-HR, wilde we graag een proefrit met de nieuwe Prius. Echter deze was niet direct beschikbaar, maar Van Leeuwen heeft dat toch goed geregeld en nu rijden we naar volle tevredenheid rond in een nieuwe Prius.

Verkoop
Peter en Marianne van Oorschot (Waddinxveen)
03-01-2019
10

Een dealer waar je je welkom voelt en een nette inruilprijs krijgt voor je oude auto.En dit was de 10 auto die we bij van Leeuwen kochten, dat zegt genoeg toch?

Service
C.A. van Huis (capelle)
21-12-2018
10

Prefecte service envriendelijke mensen

Service
Peter Roos (Zuidplas)
19-12-2018
10

Beste dealer uit de regio

Service
Jan Remmerswaal (Waddinxveen )
14-12-2018
10

Super team daar, daarom een 10 voor alle medewerkers dan ook.

Service
Dhr j.C.Bras (Waddinxveen)
05-12-2018
9

Klantvriendelijkheid kennis van zaken eerlijkI

Service
Jan Brother (w'veen)
05-12-2018
8

Gewoon goed no nonsens. ze geven je graag een auto mee, dat lijkt gratis, maar je vindt hem toch op de factuur.

Service
c.a.zwaan (slotplein 171, 2902 hr capelle aan den yssel)
30-11-2018
8

Prettig betrouwbaar bedrijf.

Service
Paul Beijersbergen (Zoetermeet)
30-11-2018
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, servicegevoelig, vielt als warm bad.

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
30-11-2018
8

Fijne, betrouwbare dealer waar je als klant goed geholpen wordt.

Service
Jan Weggemans (Gouda)
27-11-2018
10

Goede ontvangst met aandacht voor de klant, de auto en de werkzaamheden aan de auto!

Service
F. Schouten (Gouda)
23-11-2018
8

De klantgerichtheid van verkoop werkplaats receptie e.d. is bijzonder goed. Tot nu toe (nog geen jaar ervaring met van Leeuwen) zijn alle afspraken nagekomen en wordt er bij een vraag begrijpelijk en helder uitleg gegeven.

Service
E. Kroger (Gouda)
23-11-2018
9

Men luistert naar je problemen met de Prius en dan lost men het voor je op

Service
Han van Opijnen (Ouderkerk aan den ijssel)
23-11-2018
9

Ik geef Toyota van leeuwen het cijfer 9. Het begint bij het uitzoeken/keuze maken van de auto, geen gepush dat je het gevoel geeft dat je iets moet. Als je na aanschaf uiteraard wel eens voor een onderhoud beurt of iets anders contact opneemt met de receptie kan ik volmondig zeggen dat men altijd netjes/correct behulpzaam is. Ik zou het cijfer 10 gegeven hebben als men ook nog zorgt voor gebak bij de koffie als ik voor een onderhoudsbeurt kom.

Service
H.p.moritz (Rotterdam)
16-11-2018
9

Prima totale klantvriendelijke behandeling met vriendelijk personeel en lekkere koffie prijs zoals afgesproken met goede uitleg

Service
R.D. Kruk (gouda)
09-11-2018
8

Eerste indruk was goed, op langere termijn niet te zeggen.

Service
Harrie Lieverse
09-11-2018
9

Toyota van Leeuwen is een prettig bedrijf, je wordt vriendelijk geholpen. En als er bij een onderhoudsbeurt een 'defect' wordt geconstateerd bellen ze eerst voor overleg en de kosten voordat ze de reparatie uitvoeren.

Service
Fam. van der Laan
09-11-2018
10

Ervaren mensen, altijd correct. In krap 20 jaar nooit een probleem gehad wat niet naar tevredenheid is opgelost.

Service
C . Lussi
09-11-2018
10

Goede service, heel klantvriendelijk.

Service
Henk van Aernsbergen (Waddinxveen)
09-11-2018
9

Zeer kundig bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers...

Service
Henk Hogebrug (Zevenhuizen)
02-11-2018
10

Snel en vakkundig onderhoud gegarandeerd bij Van Leeuwen in Waddinxveen. Al vele jaren een tevreden klant.

Service
Ing. Peter van Remundt (Alphen aan den Rijn)
02-11-2018
10

Bij Van Leeuwen voel ik mij thuis ! Zou er (zoals het nu is) nooit weg gaan, ja zelfs mijn dochter uit Lelystad blijft Van Leeuwen trouw. Mijn schoonzoon heb ik ook aanbevolen hier zijn nieuwe auto te kopen. Heeft hij inmiddels ook gedaan.Wil ook wel eens mee in de luchtballon. nog steeds geen uitnodiging. Snik, Snik, Snik !

Service
Marlies Adriaansen (Gouda)
02-11-2018
10

Ik ben erg tevreden.

Service
Semeleer (Zoetermeer)
02-11-2018
8

Ik kom hier al jaren.

Service
Marcel-Jan Krijgsman
29-10-2018
9

De kwaliteit van de service bij *** is goed. Ze denken met je mee en je wordt van te voren gewaarschuwd als er extra kosten aan komen.

Service
Andre Harry Zorg (Moordrecht)
29-10-2018
10

Kort maar krachtig Gewoon goed niks op aan te merken

Service
Louisa Salome (Bleiswijk)
17-10-2018
10

Ze verdienen een dikke 10 vanwege de service en duidelijke afspraken.

Service
JB
17-10-2018
10

Het is een goed bedrijf dat nog ouderwets zal ik bijna zeggen met zijn klanten omgaat !

Service
A. Rensen (Moerkapelle)
17-10-2018
10

Zeer goed en vakkundig geholpen.

Service
Ed Klooster (Bodegraven)
11-10-2018
10

Deze dealer kent en begrijpt zijn klanten. Bovendien is men eerlijk over eventuele benodigde reparaties en beurten. Ben zelf wel enigszins onderlegd in het voertuiggebeuren en heb deze dealer nog nooit op oneerlijkheid kunnen betrappen.

Verkoop
Annie Disseldorp (Berkenwoude)
11-10-2018
9

Omdat bij Van Leeuwen iedere klant gelijk behandeld wordt Jong, Oud ,Man of Vrouw

Service
Bep Tetteroo (Waddinxveen)
05-10-2018
8

Van Leeuwen Autobedrijf B.V. is een betrouwbaar bedrijf dat zich aan gemaakte afspraken houdt. Bovendien word ik er vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik de wachtruimte is het ook goed toeven als dat nodig is.

Service
Roel Bruinsma (Capelle aan den IJssel)
05-10-2018
10

Bij mijn bezoek aan de garage werd ik zeer vriendelijk bejegend. Men was erg behulpzaam en prettig in de omgang. Ik kreeg een eerlijk oordeel over de kosten en bij mijn weigering geen ontevreden commentaar. De adviezen die ik vroeg heb ik als deskundig ervaren en ik rijdt met erg veel plezier in m'n Prius rond!

Verkoop
Meer v d Elst (Rotterdam)
02-10-2018
10

Fijn geholpen en goede uitleg bij aflevering van de auto.

Service
Carlo Schep (Moerkapelle)
26-09-2018
9

Afspraak is afspraak. Geen verassingen in onderhoud en - of reparaties en een prettige wachtruimte met heerlijke koffie en lectuur.

Service
Ron (Gouda)
25-09-2018
9

ok

Service
m van driel (reeuwijk)
25-09-2018
8

Je word netjes en correct geholpen ze zijn klant vriendelijk en er staat altijd koffie voor je klaar als je dat wil hebben

Service
Mevr. Anke J.S.L. Peek (Reeuwijk)
20-09-2018
10

De mensen zijn ontzettend vriendelijk. Vertellen je wat er precies aan de hand is. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad.

Service
Frans Oranje (Waddinxveen)
19-09-2018
10

prima geholpen prettige wachtruimte heerlijke koffie en krantje erbij

Service
M. Weber
13-09-2018
10

Een goede garage, met capabele en vriendelijke medewerkers die service gericht zijn.

Service
Rob W (Gouda)
05-09-2018
9

Zeer goed geholpen. Antwoorden op mijn vragen

Service
Dhr. van Loon
05-09-2018
9

Uitstekende service en vriendelijk geholpen.

Service
Dhr.Yasar Targal (Rotterdam )
05-09-2018
10

Alles wat je verwacht. .Aardige, spontane, tevredenheid.

Service
.R. Meijer (Den Haag)
31-08-2018
9

heb geen opmerkingen. ik geef een 9 en geen 10 , omdat het altijd nog wel ergens beter kan.

Service
N.P.J. van Luxemburg (Waddinxveen)
31-08-2018
9

Zeer klantvriendelijk, prima service, flexibel, netjes/schoon. Dit geldt voor de garage alsook voor de afdeling verkoop. Kortom zeer tevreden. Wat een verbeterpunt zou kunnen zijn is: Bij aflevering na een servicebeurt ( zoals onlangs is uitgevoerd) voelt het goed dat de auto niet alleen motorisch/technisch is gecontroleerd maar een stofzuiger door de binnenkant is een welkome aanvulling. E.e.a. in het verleden ervaren in mijn werkzame periode en leaseauto's reed die, helaas gedwongen, van een ander merk waren.

Service
WJ van Yperen (Waddinxveen)
29-08-2018
9

Ben al 35 jaar klant bij van Leeuwen Toyota. Personeel van van Leeuwen Toyota is uitermate klantvriendelijk en klantgericht. Werkplaats deskundigheid aanwezig. Ook het product Toyota is van een uitermate hoge kwaliteit.

Service
Ingrid Sauer
22-08-2018
9

Correct en vriendelijk geholpen

Verkoop
van de Weert (Gouda)
17-08-2018
9

Prettige, deskundige medewerkers

Service
mevr Martha Logjes (Rotterdam )
15-08-2018
8

Het minpuntje was dat het in de wachtruimte op die dag 34 graden was en er geen ventilator stond, voor wat verkoeling.

Service
Dhr Fransen
15-08-2018
9

Omdat ik al 40 jaar tevreden ben

Verkoop
Willem Smit (Gouda)
10-08-2018
10

Uitstekende service, duidelijke afspraken en lekkere koffie

Service
Cor van der Stelt (Waddinxveen)
08-08-2018
10

Zeer fijne garage. Als er iets is altijd keurig overleg. Ben zeer tevreden

Service
R van vliet (Gouda)
08-08-2018
9

Betrouwbaar en komt afspraken naIn showroom/wachtruimte meer info over Nieuwe modellen op info schermOok de verkoper meer belangstelling voor de klanten

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
26-07-2018
8

vanwege de klantvriendelijkheid en het vakmanschap

Service
WJ van Ham (Gouda)
18-07-2018
9

Het is een prettige garage waar je volgens afspraak prima wordt geholpen.

Service
Elisabeth (Moordrecht )
18-07-2018
9

Vriendelijk personeel, prettige en snelle service

Service
Mb wassenaar
18-07-2018
9

Goede service, fijn personeel, duidelijke afspraken, geen onnodige reparaties, vlotte afhandeling

Service
Dhr. P.Coomans (Schoonhoven)
18-07-2018
10

Na al de jaren goede service zijn het vrienden geworden, en ondanks hun verhuizing kom ik nog altijd vanuit Schoonhoven bij hen.

Service
Andre Gebhard
18-07-2018
9

vriendelijke servicegerichte dealer die betrouwbaar het onderhoud uitvoert aan de auto.

Verkoop
L eindhoven (bleiswijk)
16-07-2018
8

Vriendelijke mensen

Service
Leendert Molendijk (Waddinxveen)
11-07-2018
10

Zeer klantvriendelijk en adequate hulp.

Verkoop
Gijs P Kraijesteijn (Gouda)
11-07-2018
8

Dit is mijn 12 de Toyota die ik sinds 1973 bij van Leeuwen heb gekocht

Verkoop
F. Rosema (Benthuizen)
09-07-2018
10

Prima klantgerichte service

Service
Ton Stolwijk (Moordrecht )
09-07-2018
10

Goede service. Er moest aan de remmen worden gecorrigeerd en is kosteloos verholpen.De koelkast stond ook tot je beschikking.Het wachten was dus redelijk aangenaam.

Service
W.deJager (Gouda)
02-07-2018
8

Je wordt klant vrienlijk goed behandelt,heb het bij andere toyota dealers wel anders mee gemaakt.

Service
Groenendijk (Reeuwijk)
27-06-2018
9

Is een fijne garage om in het onderhoud te zijn

Service
jen (gouda )
20-06-2018
8

goeie service

Service
M.Verlinde (Reeuwijk)
18-06-2018
9

Nette en beleefde behandeling.

Service
Frans Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18-06-2018
10

Correct, volgens afspraak, vriendelijk en goed. Prettig bedrijf. Correcte medewerkers. ( lekkere koffie, veel keuze, wifi, en een oplaad draadje , lekker makkelijk).

Service
Andre Lugtenburg
13-06-2018
8

Ik geef deze dealer een dikke 8 voor het weer perfekt uitvoeren van m'n onderhoudsbeurt. Kan ik weer onbezorgd met m'n Auris op vakantie... monteurs en kantoorpersoneel Bedankt !!

Service
Teuni Bennis (Stolwijk)
13-06-2018
9

Prima dealer, vriendelijke en deskundige medewerkers die met je meedenken en niets opdringen

Service
Leen Eindhoven (Bleiswijk)
13-06-2018
10

Al de autos die ik in de loop der jaren gekocht heb was bij van Leeuwen.

Service
Van Oorschot (Waddinxveen )
13-06-2018
8

Goede dealer, vriendelijk personeel

Service
Mc.Maasdam
06-06-2018
8

Netjes geholpen , goeie dealer .

Service
Mevr.M.Gerts (Waddinxveen)
29-05-2018
9

Lees service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr A.J. Gielen
24-05-2018
9

zeer tevreden, vakkundig geholpen

Service
Jan Weggemans (Gouda)
23-05-2018
10

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk!

Service
T.Mul-Rook (Waddinxveen )
17-05-2018
10

Ik word geweldig geholpen en bijgestaan en als er wat is kan ik bellen of langs komen. Een super Dealer

Service
Nico de Vlaming (Moerkapelle)
16-05-2018
9

Kom al van 1975 bij van Leeuwen nooit problemen.

Service
Joke de Keizer
16-05-2018
6

Voorzichtig positief over laatste bezoek. Eerdere ervaring was zo slecht dat ik over wilde stappen naar andere toyota dealer.

Service
Thijs Frie (Gouda)
14-05-2018
8

Ben erg tevreden

Service
Donald Geurten (Waddinxveen)
04-05-2018
6

Goede service en probleem netjes opgelost, schrok wel van de rekening: bijna 200 euro voor een accu in een Toyota Auris Hybride

Service
Ed kroger (Gouda)
02-05-2018
9

Verlenen goede en adequate voorlichting

Service
Willem van der Wel (Nieuwerkerk aan den IJssel)
02-05-2018
9

Plezierig garagebedrijf, vakkundig en klantvriendelijk personeel.

Service
Bram Gordijn (hazerswoude (dorp))
02-05-2018
9

de mensen daar hebben mijn goed beholpen en leuk

Service
A.P.M. Vermeulen (Gouda)
02-05-2018
9

Ik rijd vanaf 1979 Toyota. Sinds die datum is van Leeuwen mijn dealer!!

Service
W. Zijlstra (Nieuwerkerk aan den IJssel)
02-05-2018
10

Een keurig uitgevoerde onderhoudsbeurt en zonder erom te vragen ook een update van de navigatie uitgevoerd. Prima service. En ook prima koffie tijdens het wachten.

Service
Albert Struijk (Gouda)
02-05-2018
9

Bij Van Leeuwen Autobedrijf heb ik al menig auto aangeschaft. Ik he er al vele jaren tot grote tevredenheid mijn auto in onderhoud. Als ik er kom word ik altijd correct te woord gestaan en er wordt meegedacht aan het oplossen van problemen e.d.

Service
Peter van Remundt (Alphen)
02-05-2018
10

Ik voel mij bij Toyota garage van Leeuwen als in Abbrahams Schoot !!!

Service
Mevr.W.B.de Weger (Gouda)
01-05-2018
10

Het is een zeer betrouwbaar Autobedrijf Wordt vriendelijk en correct geholpen ,laten je niet in de steek.

Service
A. Freriks
30-04-2018
8

Altijd goede service. Vriendelijke medewerkers die meedenken.

Service
M Lyklema (Gouda)
25-04-2018
9

Van Leeuwen heeft deskundig personeel, service -en klantgericht, meedenkend. De auto rijdt weer prima. Enige minpuntje : auto kwam niet schoon terug.

Service
arie rozendaal (gouda)
25-04-2018
9

Vriendelijk en bekwaam personeelPrettige ruimte om te wachten en voldoende voorzieningen

Service
Tineke Doornbos (Waddinxveen)
25-04-2018
8

Tijdig afspraak maken geeft aan beide zijden ruimte. De tijd die aangegeven was , was correct! De rekening kwam snel.Ik ben zeer tevreden over Toyota van Leeuwen gedurende 18 jaar.

Verkoop
Eric Laterveer
25-04-2018
10

Goed geadviseerd door de verkoper zijdens het aanschafproces en een zeer uitgebreide uitleg tijdens de aflevering van de auto.

Service
Rob Vergoed
25-04-2018
9

Altijd vriendelijke behulpzame mensen en een prima service.

Verkoop
Ab Harteveld (Gouda)
25-04-2018
9

Betrouwbaar, vriendelijk en mooie inruilprijs verkregen

Service
Frans Rieken (Gouda)
18-04-2018
10

Prima service door vriendelijk personeel; nu bijna 3 jaar klant maar kan eigenlijk niet beter!!!

Service
a monster (waddinxveen)
09-04-2018
10

afspraak goed uitleg goed goede sevice

Service
J.C.Bras (Waddinxveen)
05-04-2018
10

Deskundig personeel en zeer klantvriendelijk

Service
Mw. de Jonge (Rotterdam)
05-04-2018
10

Vriendelijk geholpen, lekkere koffie en vers fruit

Verkoop
Franka van Raalte (Gouda)
29-03-2018
9

Ik ben op een erg klantvriendelijke, duidelijke en snelle manier geholpen!

Service
Bram Schippers
22-03-2018
10

Gewoon goed bedrijf, afspraak is afspraak en denkt mee met de klant

Service
pg de jong (gouda)
08-03-2018
10

alles prima

Service
A.H. de Roo (Reeuwijk )
07-03-2018
10

Een probleemloos bedrijf .Vertrouwd in alle opzichten.

Service
Dhr. T.W.de Klerk (Gouda)
26-02-2018
8

Een goede en correcte behandeling

Service
Rien van Vliet (Rotterdam)
14-02-2018
10

Je wordt er altijd vriendelijk en correct ontvangen, er is altijd iemand voor een praatje en je krijg er altijd een kopje koffie.

Service
A. Olthoff / M.K. Durville (Delft)
07-02-2018
8

Sinds 2013 zijn wij hier klant en tot nu toe een prettig en klantvriendelijk bedrijf. Wel eens twijfel gehad over de noodzaak voor het vervangen van een gasklephuis.Er is toen besloten het gasklephuis niet te vervangen, omdat we geen klachten hierover hadden.Hier is men, inmiddels een aantal jaren/onderhoudsbeurten later, nooit meer op teruggekomen.Het gasklephuis is vandaag de dag nog prima in orde. Vandaar de 8.

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
05-02-2018
9

werkzaamheden worden goed uitgevoerd door vakbekwaam personeelde mensen achter de balie staan me altijd vriendelijk te woord en hebben verstand van zaken

Service
Dhr. J.C. Florijn (Gouda)
24-01-2018
9

altijd vriendelijk , kan altijd koffie nemen , toilet bezoek geen probleem, zijn altijd keurig schoon.

Service
Henk (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18-01-2018
10

Vriendelijk, correct, duidelijkheid in afspraken en uitleg in geval extra werkzaamheden noodzakelijk zijn. Overleg is daarover mogelijk. Bovenal vriendelijkheid!

Service
Fam. Boon
17-01-2018
10

Altijd behulpzaam en vakkundig en we zijn dan ook al meer 30 jaar klant.

Service
wolters (gouda)
10-01-2018
10

uitstekende service en dienstverlening

Service
Anoniem
21-12-2017
8

Ik kom hier al jaren

Service
g.w.j. laurentius (rotterdam)
20-12-2017
9

nogmaals, vriendelijk, correct en betrouwbaar. wat niet nodig is is bij hen ook niet nodig!

Service
WJ van Ham (Gouda)
19-12-2017
8

Prettige zaak. Snel geholpen volgens afspraak.Service kan beter. Lampje vervangen is erg duur.

Service
Sylvia Romeijn (Moor)
13-12-2017
10

Ik vind Toyota Van Leeuwen een goede garage met kundige en vriendelijke medewerkers. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en zijn graag bereid om tussendoor iets kleins te doen waar je geen afspraak voor had gemaakt, zoals een koplamp vervangen of een batterijtje van de sleutel vervangen. Ook hebben ze mij geholpen met de fietsendrager die vastzat en ik niet meer los kon krijgen.

Service
Jetty en Ron Coomans (Waddinxveen)
13-12-2017
9

zie eerder amtwoord betrouwbaar al jaren een constante factor met een personal touch!

Service
Prinsen Communicatie (Nieuwerkerk ad IJssel)
13-12-2017
10

GastvrijOpen Degelijk

Service
Marlies Adriaansen (Gouda)
08-12-2017
9

Ik ben erg tevreden over mijn dealer.

Service
H.A.M. van Grondelle - Kors (Capelle aan den IJssel)
06-12-2017
9

Ik wordt hier heel prettig en correct geholpen en heb niet het gevoel dat men mij, als niet deskundig, probeert het vel over de neus te halen.

Service
Martin M.J.Jungschlager (Waddinxveen)
30-11-2017
8

Zeer tevreden. Alleen deze keer minder, er zou gebeld worden als de auto klaar was.Dat is niet gebeurd.Nu om 17.00 uur opgehaald.Wij hadden de volgende dag een begrafenis en wilde nog bloemen kopen.Wat nu door het tijdstip niet meer ging.

Service
Tineke Mul (Waddinxveen)
29-11-2017
10

Voor mij is van Leeuwen Autobedrijf B.V een top bedrijf.

Service
Suzanne (Waddinxveen )
22-11-2017
8

Altijd tevreden en zijn erg klantvriendelijk.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Vriendelijk personeel, fijne wachtruimte met goede koffie, schone toiletten, zonodig prima leenfiets te gebruiken en tot nog toe prettige ervaringen

Verkoop
Peter J. Boogaard (Zuidplas)
15-11-2017
9

Professioneel, to-the-point en snel. Omdat Toyota zo betrouwbaar is, kom je er eigenlijk weinig. Bij beurten kan je vaak wachten met uitstekende cappuccino! Een speciale ruimte als je wilt werken is aanwezig. Tot op heden de beste ervaring met autodealers. (Mijn vorige ervaringen waren met Volvo, Ford, Lancia en Renault). Ik kan deze dealer en garage zeker aanbevelen!

Service
Anoniem
08-11-2017
9

In de ruim 16 jaar als klant van Van Leeuwen Autobedrijf B.V. ben ik altijd eerlijk en fair behandeld. De uitleg over de gedane werkzaamheden was altijd ruim voldoende.

Service
Ton (Waddinxveen )
01-11-2017
8

Gezien mijn ervaring met Toyota van Leeuwen wil ik wel een aanbeveling doen.Er zijn altijd wel dingetjes als je je auto brengt voor een beurt en dan loopt de prijs van de beurt aardig op dat vind ik dan wel jammer.

Service
Marco Duijnstee (Gouda)
26-10-2017
10

Gewoon heel tevreden met de verichtte diensten, aardige en kundige medewerkers, prettige entourage.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Zeer tevreden tis toyota dus goed

Service
Anoniem
23-10-2017
10

Vraaggericht, niet aandringen, klantgericht en -vriendelijk, meedenken, juiste advies

Service
H.Leemborg (Gouda)
18-10-2017
8

Omdat ik bij deze dealer altijd netjes en correct word behandeld

Service
J.H. van der Meij (Waddinxveen)
18-10-2017
8

Goede service en klantvriendelijk

Service
E. Kroger (Gouda)
04-10-2017
9

Staan altijd voor je klaar en bij onderhoud krijg je altijd op wat de prijs is en altijd staat de koffie klaar. Prima firma

Verkoop
Anoniem
19-09-2017
8

Benadering als klant: goed en zakelijk. De neiging om de klant met iets méér dan gedacht de deur uit te laten gaan en ander manipulatief gedrag heeft niet de overhand. Adequaat antwoord op vragen. De auto werd een maand later afgeleverd dan oorspronkelijk afgesproken. Dit kan de dealer niet worden verweten, maar leuk is anders.Ervaring met de werkplaats: goed to zeer goed.

Service
Henk van Aernsbergen (waddinxveen)
15-09-2017
8

perfecte service...supervriendelijk personeel..kennis van zaken...

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Ben zeer tevreden over de ontvangst, de vriendelijkheid en de duidelijkheid van het personeel. Het wachten is helemaal niet vervelend: prima ruimte, iets te lezen aanwezig, koffie, thee en water beschikbaar. En last but not least: de producten die we er aangeschaft hebben zijn van prima kwaliteit

Service
Anoniem
06-09-2017
10

Goede service, klantvriendelijk en meedenkend.

Verkoop
Rob van Vliet (Gouda)
31-08-2017
9

Goed geholpenMoeite gedaan om auto bij dealer te krijgen voor proefritAlles op korte termijn

Service
Anoniem
25-08-2017
9

na onderhoud, geen klachten

Service
Anoniem
16-08-2017
8

Zeer tevreden !

Service
Anoniem
09-08-2017
10

Fijne garage alles wordt naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden!

Service
Gitta Henning
09-08-2017
9

Prettige sfeer, vriendelijke en goede service.

Service
Dhr. G.N.Knoester (Gouda)
09-08-2017
10

Meedenken met de klant, ook t.a.v. eventueel toekomstige onderhoudsbeurten. Fijne, perrsoonlijke benadering.

Service
arie rozendaal (gouda)
26-07-2017
9

heldere communicatie prettig in omgang deskundig afspraken worden nagekomen

Service
Y. Broer (Gouda)
24-07-2017
10

Goede service, vriendelijk personeel en 'm nette showroom.

Verkoop
Patrick Maijer (Berkel en Rodenrijs )
19-07-2017
10

Vriendelijke, persoonlijke benadering en begeleiding.

Service
N.P.J. van luxemburg (Waddinxveen)
18-07-2017
9

accuraat, deskundig, vriendelijk, extra hulp geen probleem, kan wachten in een keurige showroom op de beurt.

Verkoop
Yvonne Stoppelenburg
17-07-2017
9

Dit is een autobedrijf waar er veel aandacht aan de klant wordt besteed door de verkoper en de garage.

Verkoop
Guido den Hollander (Waddinxveen)
17-07-2017
10

Uitstekend geholpen, absolute aanrader!

Service
Leendert Molendijk (Waddinxveen)
05-07-2017
10

Klantvriendelijk en professioneel.

Service
Anoniem
30-06-2017
9

alles was goed maar ik geef geen tienen. Er is altijd wel iets wat beter kan denk ik. Dan blijf je scherp.
Vooral op deze weg doorgaan

Verkoop
H. van Loo (Reeuwijk)
30-06-2017
8

ik word daar goed geholpen, vriendelijk en correct

Service
Anoniem
30-06-2017
9

alles was goed maar ik geef geen tienen. Er is altijd wel iets wat beter kan denk ik. Dan blijf je scherp.
Vooral op deze weg doorgaan

Verkoop
Anoniem
27-06-2017
10

Prima service, super lekkere koffie en bijzonder aardig personeel!

Service
Anoniem
20-06-2017
8

Altijd correcte behandeling en goede uitleg. Indien er sprake is van meerwerk dan de geplande onderhoudsbeurt wordt eerst contact opgenomen voordat werkzaamheden worden uitgevoerd.

Service
A.H. de Roo
20-06-2017
9

Deze dealer doet dat wat je van hen verwacht. Levert goed werk. Ook problemen met de auto worden serieus genomen en correct opgelost.

Service
M. Leuring (Nieuwerkerka/dijssel)
02-06-2017
10

Ik rij al 40 jaar Toyota.altijd gekocht en in onderhoud geweest bij Toyota van Leeuwen in Waddinxveen. Dus da bouw je wel een band op met verkopers en ander personeel.

Service
w.h.a de heer (voorburg)
31-05-2017
9

ben al jaren klant en er is nog nooit iets gebeurt wat me niet beviel. Het is een nog bestaande dealer die nog weet wat het woord service betekent.Een dealer met een goede sfeer en prima service gericht personeel zowel in de verkoop als in de garage.

Verkoop
Jan Weggemans (Gouda)
31-05-2017
10

Bij WADDINXVEEN-Van Leeuwen Autobedrijf B.V. word ik al jaren op een vriendelijke, persoonlijke en deskundige wijze begeleid bij het onderhoud van mijn Toyota en daarnaast krijg ik ook deskundig advies bij de aanschaf van mijn nieuwe Toyota.

Service
Anoniem
24-05-2017
10

omdat ik een voor 100% tevreden klant ben

Service
Anoniem
24-05-2017
8

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Heb veel vertrouwen in de garage.

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
24-05-2017
9

Uitstekende dealer, waar je prettig wordt ontvangen en waar de auto in goede handen is

Service
J.c
17-05-2017
10

Deskundig personeel klantgericht en prima service

Verkoop
Anoniem
17-05-2017
8

Ik werd vlot en zakelijk geholpen bij de inruil van mijn Auris en de aanschaf van de nieuwe Prius.
Er was wat later ook nog sprake van een aantrekkelijker aanbod en een eerdere aflevering waar ik op in ben gegaan.
Over de werkplaats kan ik nog niets zeggen omdat ik voor mijn Auris een andere dealer had.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

Prima geholpen, vriendelijk te woord gestaan

Verkoop
Ed Bergshoef
12-05-2017
10

Oprechte aandacht voor klant.
Nette en uitgebreide aflevering .
Alle afspraken netjes nagekomen.
Verkoper is ook na sluiten deal goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen.

Service
ThijsFrie (Gouda)
10-05-2017
8

Erg tevreden over van Leeuwen autobedrijf.
Duidelijk over de kosten en tijd over het onderhoud .
Showroom heeft voor mij een klantvriendelijke uitstraling.

Service
Anoniem
10-05-2017
8

Ben nog niet zolang cliënt bij deze garage.

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Als er problemen zijn, worden deze kort en zakelijk toegelicht en altijd opgelost. Wij gaan al jaren lang naar van Leeuwen, met zijn vriendelijke medewerkers in de werkplaats !!!

Verkoop
Anoniem
10-05-2017
10

Het is een betrouwbare dealer met een uitstekende klantgerichte service. Deze kwalificatie betreft zowel het verkoop- als het technisch personeel. Ook het receptie personeel valt in deze categorie. Kortom een goed bedrijf waar het tijdens de sporadische keren dat je er moet zijn voor service het goed toeven is met een uitstekende kop koffie.

Service
M Lyklema (Gouda)
05-05-2017
8

Het personeel is vriendelijk en legt alles goed uit. Afspraak maken gaat snel. puntje: ik vind dat er bij een factuur van bijna 700 euro er wel een gratis auto meegegeven mag worden . Ik heb hem alleen maar gebruikt om van de garage naar huis te rijden en weer terug. Er is 39 euro berekend.

Verkoop
Niels van der Valk (Gouderak)
03-05-2017
10

Goede service
Sociale mensen
Prijs ,kwaliteit is prima
Mijn prive auto is een Toyota en nu mijn zakelijke auto ook.

Service
Dhr Nico de Vlaming (Moerkapelle)
03-05-2017
10

Zowel over het merk Toyota als Van Leeuwen en de verkoop altijd keurig.

Service
Koos Romeijn en Sylvia Romeijn (Moordrecht)
03-05-2017
10

kortom een goed en betrouwbaar adres waar ik en mijn vrouw al ruim 12 jaar lang klant van zijn

Service
P.A. Vlaming (Alphen aan den Rijn)
03-05-2017
8

Omdat dit de eerste ervaring was met Van Leeuwen Wadddinxveen.

Service
Mirjam Smit (Gouda)
03-05-2017
10

Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
26-04-2017
8

Allen de koffie in de wachtruimte is niet beter geworden

Service
eegdeman, a.j. (moerkapelle)
19-04-2017
8

in het verleden goede service verleend vandaar de beoordeling

Service
addy vos (reeuwijjk)
12-04-2017
10

een dealer waar de klant nog koning is

Verkoop
Dhr W Brand (Dordrecht)
12-04-2017
10

Altijd word ik er correct behandeld zo wel met onderhoud en het na komen van afspraken voor diversen ! (schade en banden)

Service
Dhr. Gijsbertus Laurentius (Rotterdam)
05-04-2017
8

Vriendelijk, betrouwbaar, bekwaam personeel en ruime prettige omgeving met verzorgde koffie/lees tafel attributen. Bovenal betrouwbare eerlijke prijs berekening voor echt noodzakelijke reparaties.

Service
Jetty en Ron Coomans (Waddinxveen)
05-04-2017
10

Bedrijf dat staat als ambassadeur van Toyota in alle geledingen en personeel zijn de eigenlijke ambassadeurs!

Service
Mevr. R.van Nieuwpoort (Nieuwerkerk a/d IJssel)
05-04-2017
10

Omdat wij al jaren in een Toyota rijden, allen door v Leeuwen geleverd. En altijd correct behandeld zijn!!

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Klantvriendelijk, service rondom afspraken (berichtje ter herinnering), mogelijkheid vervangend vervoer.

Verkoop
Anoniem
23-03-2017
10

Fijn en gezellig bedrijf. Aardige en behulpzame werknemers. Fantastische auto gekocht. Zeer goed geholpen met de keuze van de auto

Service
W.J van Yperen (Waddinxveen)
23-03-2017
9

Dealer is een zeer klantvriendelijke en klantgericht bedrijf. Als klant voel je jezelf welkom, serieus genomen en staat iedereen voor je klaar. De receptie en werkplaats springen eruit. Misschien omdat bij de showroom er altijd spraken is van inruil en aankoop. Al hoewel ook daar de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De showroom biedt alle mogelijkheid voor koffie, op je computer te werken. Zelfs een stuk fruit voor hongerige klanten. Ik rijd inmiddels mijn achtste Toyota en niet omdat hij steeds kapot is, maar omdat ik uiterst tevreden ben.

Service
Anoniem
16-03-2017
9

Goede service, prettig geholpen.

Service
Yasar Targal (Rotterdam )
16-03-2017
10

Ze geven je goed gevoel en tevredenheid met de werkzaamheden aan je auto.

Service
c.g.a. voerman- v.d. berg (zevenhuizen-zh)
02-03-2017
8

Na een servicebeurt was het service-instructieboek zoek, er kwam wel een ander maar ik moest de helft daarvan zijn Euro 36,93 betalen.
Dat het zoek was is en was niet mijn fout.
Heb wel naar de directie geschreven en het bedrag alsnog op mijn rekening terug gekregen.
Had ik dat niet gedaan was er niets gebeurd!

Service
A.F. Ram (Gouda)
23-02-2017
8

8 is een dikke voldoende. Mogelijkheden tot verbetering. Ik ben zeer tevreden. Ik neem de wagen vol vertrouwen weer mee.

Service
J.R.H. Hoogervorst (Reeuwijk)
22-02-2017
9

goede service, vriendelijke mensen, verzorgde verblijfsruimte

Verkoop
Hans Janssen (Bergschenhoek)
22-02-2017
9

Ons gehele wagenpark bestaat uit Toyota en doen al meer dan 30 jaar op zeer eenvoudige wijze en naar tevredenheid zaken met deze dealer.

Service
Anoniem
21-02-2017
8

Omdat het niet alleen om de dealer gaat maar over Toyota in het algemeen

Service
Anoniem
13-02-2017
9

vriendelijk, gezellig en behulpzaam personeel.

Verkoop
Esther During (Waddinxveen )
02-02-2017
10

Gewoon een top garage, kom er al meer dan 25 jaar

Service
Anoniem
30-01-2017
10

Servicegericht, attent, vriendelijk en de lekkerste koffie van Waddinxveen!

Verkoop
Mevrouw J Buskop-Keereweer (Bodegraven)
26-01-2017
10

Men was zeer behulpzaam wij zijn 2 keer in waddinxveen geweest en ze hebben heel goed geholpen met het lease contract

Verkoop
Hans van der Zijden (Waddinxveen)
11-01-2017
8

prettige en persoonlijke benadering + know how.

Verkoop
W.j.l went (Waddinxveen)
29-12-2016
9

Zeer goede omgang, ben al 35jaar klant!

Service
dnr. de Roo (Reeuwijk.)
21-12-2016
9

Een vertrouwd adres in alle opzichten.

Service
Anoniem
14-12-2016
8

Prima behandeling

Verkoop
Rob Booij (Bergschenhoek)
09-12-2016
10

Een garage die kwaliteit biedt. medewerkers die zeer gemotiveerd zijn, waardoor het contact met deze garage uiterst plezierig is. Kortom: deze garage heeft mijn volledige tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
9

Zeer correct geholpen, van bezichtiging tot afleveren. Super!!

Verkoop
A.Barendse (Moordrecht)
09-12-2016
10

klantvriendelijk snelle reactie en goede service

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
9

Bijzonder gastvrije en vriendelijke ontvangst; er staat altijd koffie of thee en een stuk fruit klaar; je kunt meestal snel een werkplaatsafspraak maken; er is een prettige plek waar je kunt wachten tot je auto klaar is; nette en zeer schone toiletten; vriendelijk personeel; behulpzaam; en dan die taart bij je nieuwe auto! Gewoon een topbedrijf.

Service
Arjan Hendriks (Reeuwijk )
30-11-2016
10

Vriendelijk meedenkend personeel. Goede service.

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
30-11-2016
9

Uitstekende dealer, klantvriendelijk en kundig

Service
Peter ten Haken (Gouda)
23-11-2016
10

Fijne garage met fijne medewerkers. Komen altijd afspraken na en zijn pro-actief. Zou willen dat alle producten/diensten die we gebruiken dezelfde service kregen van hun leveranciers.

Service
Anoniem
23-11-2016
9

Ik word hier prima geholpen en personeel is klant vriendelijk.

Service
Sija de Waardt (Waddinxveen)
10-11-2016
9

Vriendelijk en behulpzaam aan de receptie, en er wordt goed werk geleverd in de garage

Service
Mec
10-11-2016
10

Alles is prima

Service
Dhr. A.G. Fransen
31-10-2016
10

Ik ben al meer dan 38 jaar klant. In de 38 jaar zijn wij (nu ook de kinderen) zeer goed en altijd zeer correct en vriendelijk geholpen door het gehele personeel ( verkopers/ receptie / garage monteurs / schade herstel afdeling)

Service
Anoniem
05-10-2016
9

Zeer correcte ontvangst. Goede uitleg extra reparaties en correct advies (geen onnodig opdrijven van kosten). Prettige wachtgelegenheid.

Service
Anoniem
29-09-2016
8

Vakbekwaamheid

Service
Anoniem
28-09-2016
9

Goede service. Betrouwbaar. Bereid tot a deal betreft redelijke goodwill

Service
Anoniem
22-09-2016
10

Deze dealer verdient een 10 omdat mijn auto daar al jaren door zeer betrouwbare en professionele werknemers wordt onderhouden. Daarom heb ik het er graag voor over om vanuit mijn woonplaats Loosdrecht naar Waddinxveen te rijden " even terug naar de stal"...

Service
Carmen Griffioen (Gouda)
12-09-2016
9

Alle werknemers zijn zeer klantvriendelijk en alles wordt goed geregeld. Het maken van afspreken verloopt soepel en de klus (onderhoudsbeurt bijvoorbeeld) wordt netjes gedaan. Het meegeven van een taart en foto na aankoop van auto heeft bij mij extra waardering gekregen.

Service
Dennis Evers (Alphen aan den rijn)
31-08-2016
9

Goede service vriendelijke personeel binnen afgesproken tijd klaar. Showroom goed en overzichtelijk

Service
Baas (Waddinxveen)
31-08-2016
10

Eerlijke en ervaren mensen werken er. Zijn altijd eerlijk over de kosten en houden je op de hoogte. Ook geen probleem als je er met een oudere auto komt, je wordt netjes geholpen zoals ook met een nieuwe auto. Proberen je niet in de kosten te jagen en proberen met oplossingen te komen. Ook wordt er niet geprobeerd je een nieuwe auto aan te smeren. Vind het een onwijs fijne zaak en blijf mijn bijna 20-jarige auto daar brengen voor onderhoud!

Service
Anoniem
18-08-2016
8

Het is een prima garage, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.
Ik was alleen verbaast dat, bij het terug halen van mijn auto, de accuvoorraad (ca 12 km) leeg was. Er is dus lang gereden, 12 km, tijdens de controle rit. Onaangenaam verrassing, ik kon daarna weer de auto opladen.

Service
Dhr A . van der Sleen (Bleiswijk)
11-08-2016
10

Zeer correcte dealer , en medewerkers .

Service
Hr. P.Coomans (Schoonhoven)
10-08-2016
10

Door de zeer lange tijd dat ik bij hen kom ontstaat er een goede binding en vertrouwen in hen. Zij zijn verhuist naar Waddinxveen vanuit Gouda en ik ben gewoon mee gegaan.

Service
Walther Donk (Gouda)
03-08-2016
9

Omdat ik al jaren zeer tevreden ben bij deze dealer.

Service
Anoniem
27-07-2016
9

Ik ben tevreden, vriendelijke mensen, je wordt goed geholpen.

Verkoop
Ed Peters (Gouda)
25-07-2016
10

Ter zake kundig, begrip voor specifieke wensen. Meedenkend, oplossings gericht. Klant is koning

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
21-07-2016
8

Volgens mij zijn de monteurs vakbekwaaam.
De receptieruimte ziet er goed uit.
De medewerkers van de receptie geven goed uitleg en staan je vriendelijk te woord

Service
Jouert meijerhof (Reeuwijk)
20-07-2016
8

Vriendelijk personeel goede ontvangst, en snel geholpen

Service
Anoniem
06-07-2016
9

Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Verkoop
Anoniem
01-07-2016
8

Het is zeker de moeite waard om eens een proefrit in een Toyota te maken , en laat u overtuigen

Verkoop
Peter van Eijk (Gouda)
29-06-2016
10

Je voelt je bij de dealer echt een klant die aandacht krijgt

Verkoop
Henk Koetsier (Zoetermeer)
29-06-2016
8

'k Ben na eerste contact bij een andere dealer geweest, om toch te informeren naar de inruilprijs van de Avensis.
Met die ervaring weer terug , want ik ga niet voor een paar honderd euro veranderen van dealer,
we zijn het daarna gauw eens geworden over de inruilprijs, misschien meer tot tevredenheid van mij, als van de verkoper.

Service
Anil Jankipersad (Rotterdam)
23-06-2016
8

Wederom correct en goed.

Verkoop
Ton Stolwijk (Nieuwerkerk a/d IJssel)
23-06-2016
10

Je wordt echt als klant behandeld

Verkoop
mevr. steenbergen (reeuwijk)
22-06-2016
9

deskundig en goede service.

Service
Anoniem
22-06-2016
10

Prettige sfeer, vriendelijk en nemen de tijd voor je, waardoor je je welkom voelt.

Verkoop
Anoniem
22-06-2016
10

Niet alleen bij de nieuwe auto heeft hij goed geholpen, maar ook in het verleden bij de aankoop van andere Toyuta's.

Verkoop
Dhr D Groenendijk (Reeuwijk)
22-06-2016
9

Alles is goed geregeld zoals afgesproken

Service
H.G.M.Aarsman (Gouda)
22-06-2016
9

Aardige mensen

Service
E Koelewijn (Alphen aan den Rijn)
21-06-2016
9

Heel klantvriendelijke dealer, werd prima geholpen!

Service
Drs. N.F. Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
15-06-2016
10

Een prettige groep medewerkers, zowel aan de balie, de werkplaats als de commerciele medewerkers.

Service
Anoniem
15-06-2016
9

Goede garage waar men je kent en je graag wil helpen

Service
jan.schouten, de heer (Waddinxveen.)
15-06-2016
9

Ik geef geen 10 al zijn ze dat zeker waard, maar dan gaan ze buiten hun schoenen lopen en daar is de zaak niet naar, doe maar gewoon dat hou je het langste vol.

Service
Anoniem
15-06-2016
9

Alles ging volgens afspraak.

Verkoop
Peter Kindt (Bergschenhoek)
15-06-2016
9

goede service vriendelijk altijd welkom voor vragen ed.

Verkoop
Peter Roos (Zuidplas )
15-06-2016
10

Vakmensen met oog voor de klant en bedankt voor de lekkere taart

Service
Mevr. J.T.Voogt van Santen (Gouda)
10-06-2016
9

Vriendelijk te woord gestaan, en er wordt correct gehandeld.

Service
Marlies Adriaansen (Gouda)
10-06-2016
10

Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota dealer en zou hem zeker aanraden aan vrienden en kennissen.

Verkoop
Anoniem
09-06-2016
9

De mensen zijn vriendelijk en de service is prima

Service
iwan (gouda)
08-06-2016
10

je woord er altijd netjes geholpen

Service
Anoniem
08-06-2016
9

Voor mijn gevoel ben ij meer dan goed behendeld.

Service
r. meijer (den haag)
07-06-2016
9

alles klopt, vriendelijke ontvangst. werkplaatspersoneel prima.
krijgt goede advizen omtrent wel/niet vervangen van onderdelen

Service
N.sie (Gouda)
26-05-2016
9

Er is volledige aandacht. De stappen van reparatie worden toegelicht. Er is altijd een mobiliteits oplossing als de reparatie te lang duurt. Er is een prettige wachtruimte met gratis koffie en werk mogelijkheden.

Verkoop
Anoniem
25-05-2016
10

Anders blijf je niet terug komen bij een dealer, werkplaats, en vaste verkoper.

Verkoop
Wybe Zijlstra (Nieuwerkerk aan den IJssel)
19-05-2016
9

Vriendelijke en behulpzame medewerkers in een net bedrijf.

Verkoop
Anoniem
18-05-2016
9

Prima geholpen, goede voorlichting.

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
10

Reële inruilprijs, goede adviezen en alles volgens afspraak.

Service
Anoniem
11-05-2016
10

Heel vriendelijk, vrolijk en behulpzaam

Service
henk van der wagt (reeuwijk)
06-05-2016
9

zeer tevreden

Service
Ineke de Jong (Gouda)
06-05-2016
10

Al jarenlang klant. Top dealer/garage en zeer bekwaam en goed personeel.

Verkoop
Jolanda Reijnders (Moordrecht)
06-05-2016
8

Warm ontvangst. Prettig te woord gestaan. Alle tijd. Goed op de hoogte gehouden. Ook na levering nog steeds contact of het naar wens verloopt en of er nog vragen zijn. Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
06-05-2016
9

Deskundige mensen die bereid zijn te helpen als er eens iets is met de auto maar dat gebeurt zelden.
Afgezien van een al jaren bestaande relatie.

Service
Anoniem
29-04-2016
10

Uitstekend bedrijf met prettig personeel

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
20-04-2016
8

Betrouwbare, klantvriendelijke dealer

Service
Anoniem
20-04-2016
9

Betrouwbaar en rekening houdend met de klant

Service
Willem van der Wel (Nieuwerkerk aan den IJssel)
13-04-2016
9

Uitstekende garage, vakkundig en vriendelijke benadering van klanten.

Verkoop
Ananias R.H. (Waddinxveen)
07-04-2016
8

Er waren in al die jaren wel eens dingentjes waarover je wat wrevel had dus een 8. Een 10 geef ik nooit want dan zou er helemaal niets aan mankeren en alles optimaal zijn dus geen aanleiding om ook maar iets te verbeteren en een 9 is normaal voor mij een cijfer dat mijn volle tevredenheid weergeeft.

Service
A. Vos (reeuwijk)
07-04-2016
9

Het is een verkoop en onderhoudsorganisatie met een sterk klantgerichte inslag. Zowel mijn echtgenote als ik rijden een Toyota tot volle tevredenheid; het cijfer 9 is een weerslag van de service die men standaard verleend. Het is geen 10 geworden omdat wij wat minder tevreden zijn over de communicatieve houding van de importeur.,Wij hadden verwacht dat zij bij recente problemen met de Toyota Yaris dezelfde klantgerichte houding hadden als bij deze dealer gebruikelijk is; ondanks dit min puntje is het cijfer 9 de weerslag van een optimale service verlening die het bedrijf verdient

Verkoop
Mevr. Heemskerk (Boskoop)
06-04-2016
9

Goed bedrijf, zeer vriendelijke werknemers, goede service.

Service
Anoniem
06-04-2016
8

Vriendelijk netjes en voor grote reparaties wordt je gebeld.

Verkoop
Hans Gerwig (Gouda)
31-03-2016
9

Omdat ik een toyota graag wilde hebben
En dan kom ik toch bij deze firma uit
En daar tenzeerste geen spijt van heb

Service
Mr. S.V. Hendriksen (Gouda)
31-03-2016
9

Altijd accuraat en bijzonder klantvriendelijk.

Service
Anoniem
30-03-2016
10

vriendelijke ontvangst, goede uitleg. Had in verband met ziekenhuisopname van een familielid auto toch nodig. Werkzaamheden werden meteen naar 8 uur verschoven zodat ik toch nagenoeg de hele dag over mijn auto kon beschikken

Service
Elly Brouwer Rezny (Amsterdam)
30-03-2016
10

goede service, gedegen kennis, zeer vriendelijk en snel geholpen.

Service
N.A de Vlaming (Moerkapelle)
30-03-2016
10

keurig en op tijd geholpen.

Service
mevr. steenbergen (reeuwijk)
16-03-2016
9

goede service,deskundig,goed advies.

Service
The CoolBikingCompany (LANDSMEER)
04-03-2016
10

Ik getroost mij al jaren de moeite on voor iedere beurt of reparatie 150 km heen en weer naar Waddinxveen te rijden, maar iedere keer is het de rit dubbel en dwars waard. Meedenken / servicegericht en nog nooit het idee gehad dat ik teveel heb betaald.
Rijd nu bijna 600.000 probleemloos met een aanhangwagen van 5000kg rond met deze Landcruiser, dat zou ik nooit gehaald hebben zonder de kennis en zorg van van Leeuwen. Het hele team BEDANKT! Na 17 jaar trouwe dienst mogen jullie de volgende Landcruiser gaan verwennen.

Service
Anoniem
03-03-2016
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerlijke en zeer vakkundige werkplaats autoservice en reparatie.

Service
Arjen Voogt (Gouda)
02-03-2016
10

Bij Van Leeuwen kent men de cliënt persoonlijk en heeft men service hoog in het vaandel staan. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Team Toyota Van Leeuwen staat voor een enthousiast team!

Service
A.F. Ram (Gouda)
02-03-2016
9

Een 10 is niet altijd beter beoordeeld. Het is een vriendelijk en professionele club enthousiaste mensen die hun best doen de klant goed te ontzorgen!

Service
Anoniem
29-02-2016
5

Vraagtekens bij wijze van factureren. Ruitvervanging wordt kunstmatig hoog gehouden omdat er vanuit gegaan wordt dat dit toch verzekeringswerk is wat in mijn geval niet zo is.
En laat het repareren door ervaren mensen doen en niet om de werkplaats planning goed vol te stoppen . kortom mijn ruit had beter bij de schade afdeling vervangen kunnen worden.
Advies . wees transparant en FIX IT RIGHT THE FIRST TIME !!!

Service
T.W.de Klerk (Gouda)
26-02-2016
8

tevreden

Service
Mevr van Boxtel (Waddinxveen. )
19-02-2016
9

Niet voorziene onkosten worden eerst telefonisch doorgegeven. Zelfs werd er 'n keer een foto gemaakt van het onderdeel wat hersteld moest worden zodat je zelf ook kunt zien dat het nodig was. Personeel is vriendelijk en denkt met je mee. We zijn heel tevreden over de service die geboden wordt.

Service
Roos (Zuidplas )
17-02-2016
9

Goede service met persoonlijke benadering

Verkoop
Anoniem
10-02-2016
8

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
10-02-2016
10

Prima service, bijzonder accuraat en vriendelijk personeel, buitengewoon lekkere koffie, de krant van die dag op tafel, goede afspraken.

Service
Marcel-Jan Krijgsman (Gouda)
08-02-2016
9

Dit is een van de meest professionele bedrijven die ik ken.

Service
arie rozendaal (gouda)
03-02-2016
9

Correct, klantvriendelijken plezierige toonzetting in omgang

Service
Anoniem
03-02-2016
10

Hele goede service, duidelijk en zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Flexibel in afspraken maken en altijd bereid voor overleg. auto weer prima in orde, hoef nooit terug voor iets achteraf. Prima openingstijden en mogelijkheid vervangend vervoer als nodig, ook dat is altijd zeer goed geregeld. Kosten niet onnodig hoog, scherp. Wij zijn al sinds 1989 klant met zeer veel tevredenheid. Ze kennen je en weten precies wat belangrijk is. Soms wordt er zelfs extra service gegeven, bv flesje water in auto leggen of schoongemaakt! Heel erg aardig.

Service
Anoniem
01-02-2016
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
Henk Rehorst (Moordrecht.)
01-02-2016
10

Zoals eerder aangegeven levert goed werk af, geen onverwachte kosten, altijd even overleg als er iets bij komt, en ook heel belangrijk geen onzin verhalen.

Verkoop
Simone van de Ven (Moordrecht)
29-01-2016
10

Zeer goede service en medewerkers met kennis van zaken.

Service
Anoniem
27-01-2016
10

Onderhoud wordt goed en effiecient uitgevoerd, klantvriendelijk aan de balie, hulpvaardig, afspraken worden nagekomen, goede uitrusting wachtruimte.

Service
S. van Dijl (Dordrecht)
27-01-2016
9

Ik ben altijd goed geholpen. Ook toen ik eens veel schade had. Er zijn nooit onverwachtse kosten bij keuringen en beurten. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik kom ook van een behoorlijke afstand omdat ik tevreden ben over deze dealer.

Service
Dhr. WJ van Yperen (Waddinxveen)
27-01-2016
10

Na een Starlet, een Carolla, een Cambry, een Carina GTI, twee Celica's en twee x een Rav4. Al deze auto' s gekocht bij deze dealer. Het bedrijf heeft een persoonlijke benadering naar zijn klanten. Een zeer hoge kwaliteit in klantgericht en klantvriendelijke benadering. De wachtruimte biedt een hoge kwaliteit aan faciliteiten. WiFi, koffie, fruit, krant, tijdschriften, folders, etc. Kortom een Topbedrijf. Een kritische noot. Lage inruilprijs voor de inruilauto. Andere Toyota dealers ( Zoetermeer en Rotterdam geven ongezien vaak een hogere prijs voor de inruil Toyota, die toch altijd hier in onderhoud is geweest. Buiten dat een TOP bedrijf.

Service
Anoniem
13-01-2016
9

Prettige ontvangst. Snelle service. Goede uitleg.

Service
Anoniem
13-01-2016
10

uitstekende service; meedenkend, kundig en klantgericht personeel; prima wachtruimte met heerlijke, gratis, koffie met lekkers of fruit en heerlijke oliebollen / appelflappen in december.

Service
A. Storm (Gouda)
08-01-2016
8

tevreden over deze dealer, vriendelijk, behulpzaam, niets teveel gevraagd, en natuurlijk waarom het gaat kennis van auto's en reparaties, top!

Service
Overduin (Omg Gouda)
06-01-2016
10

Vriendelijk personeel en doen hun werk zonder klachten. Iets wat je mag verwachten maar lang niet bij alle garages is dat het geval.

Service
Mevr D Top (Rotterdam)
06-01-2016
10

prima service. vriendelijk personeel

Service
Henk Bomhof (Waddinxveen)
04-01-2016
9

Goede en snelle dienstverlening bij reparaties en onderhoud. Denkt mee met de klant.

Service
G.P.Kraijesteijn (Gouda)
04-01-2016
8

Zeer tevreden

Service
S.de Waardt (Waddinxveen)
04-01-2016
9

Correcte snelle behandeling.
Al jaren bij dezelfde dealer en nog nooit klachten gehad!

Verkoop
Dhr. H. de Nies (Rotterdam)
29-12-2015
10

Betrouwbaar, vriendelijk, vakkundig. Prima adres waar ik iedereen naar toe kan sturen.

Service
F.A.Jacob (Gouda)
24-12-2015
8

Ik kom al jaren naar deze dealer.

Verkoop
Michel Greve (Zevenhuizen)
23-12-2015
10

Eerlijkheid en goed begeleiding.

Service
H.J. Höcker (Bodegraven)
23-12-2015
10

Voor mij is deze Toyota-dealer een aanrader.

Service
Drs. N.F. Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
14-12-2015
10

prettig team van medewerkers.
Alles wordt prima geregeld.

Service
Paul Christie (Gouda)
09-12-2015
10

vakkennis, service meedenken en duurzaam allemaal zaken waarvoor ik naar deze dealer ga en blijf gaan.

Service
Petra (Waddinxveen)
02-12-2015
9

Echte kennis van zaken aanwezig in het bedrijf. Prettige mensen. Altijd bereid om mee te denken aan een oplossing

Service
Anoniem
02-12-2015
10

Ik ben over de hele linie zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
26-11-2015
9

Prima dealer goede service aardig personeelsbeleid

Service
Anoniem
26-11-2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de behandeling van de auto en het personeel.

Verkoop
Anoniem
26-11-2015
9

Prima dealer goede service aardig personeelsbeleid

Service
Anoniem
26-11-2015
8

Zeer grote vakkundigheid, uiterst prettige behandeling, en nogmaals vooral zeer goede koffie

Service
T.Mul Rook (Waddinxveen)
25-11-2015
10

Omdar er geen 11 opstaat anders kregen ze die