Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

527 commentaren van in totaal 527 beoordelingen
Service
Dhr j.C.Bras (Waddinxveen)
05/12/2018
9

Klantvriendelijkheid kennis van zaken eerlijkI

Service
Jan Brother (w'veen)
05/12/2018
8

Gewoon goed no nonsens. ze geven je graag een auto mee, dat lijkt gratis, maar je vindt hem toch op de factuur.

Service
c.a.zwaan (slotplein 171, 2902 hr capelle aan den yssel)
30/11/2018
8

Prettig betrouwbaar bedrijf.

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
30/11/2018
8

Fijne, betrouwbare dealer waar je als klant goed geholpen wordt.

Service
Paul Beijersbergen (Zoetermeet)
30/11/2018
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, servicegevoelig, vielt als warm bad.

Service
Jan Weggemans (Gouda)
27/11/2018
10

Goede ontvangst met aandacht voor de klant, de auto en de werkzaamheden aan de auto!

Service
E. Kroger (Gouda)
23/11/2018
9

Men luistert naar je problemen met de Prius en dan lost men het voor je op

Service
F. Schouten (Gouda)
23/11/2018
8

De klantgerichtheid van verkoop werkplaats receptie e.d. is bijzonder goed. Tot nu toe (nog geen jaar ervaring met van Leeuwen) zijn alle afspraken nagekomen en wordt er bij een vraag begrijpelijk en helder uitleg gegeven.

Service
Han van Opijnen (Ouderkerk aan den ijssel)
23/11/2018
9

Ik geef Toyota van leeuwen het cijfer 9. Het begint bij het uitzoeken/keuze maken van de auto, geen gepush dat je het gevoel geeft dat je iets moet. Als je na aanschaf uiteraard wel eens voor een onderhoud beurt of iets anders contact opneemt met de receptie kan ik volmondig zeggen dat men altijd netjes/correct behulpzaam is. Ik zou het cijfer 10 gegeven hebben als men ook nog zorgt voor gebak bij de koffie als ik voor een onderhoudsbeurt kom.

Service
H.p.moritz (Rotterdam)
16/11/2018
9

Prima totale klantvriendelijke behandeling met vriendelijk personeel en lekkere koffie prijs zoals afgesproken met goede uitleg

Service
C . Lussi
09/11/2018
10

Goede service, heel klantvriendelijk.

Service
Fam. van der Laan
09/11/2018
10

Ervaren mensen, altijd correct. In krap 20 jaar nooit een probleem gehad wat niet naar tevredenheid is opgelost.

Service
Harrie Lieverse
09/11/2018
9

Toyota van Leeuwen is een prettig bedrijf, je wordt vriendelijk geholpen. En als er bij een onderhoudsbeurt een 'defect' wordt geconstateerd bellen ze eerst voor overleg en de kosten voordat ze de reparatie uitvoeren.

Service
Henk van Aernsbergen (Waddinxveen)
09/11/2018
9

Zeer kundig bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers...

Service
R.D. Kruk (gouda)
09/11/2018
8

Eerste indruk was goed, op langere termijn niet te zeggen.

Service
Henk Hogebrug (Zevenhuizen)
02/11/2018
10

Snel en vakkundig onderhoud gegarandeerd bij Van Leeuwen in Waddinxveen. Al vele jaren een tevreden klant.

Service
Ing. Peter van Remundt (Alphen aan den Rijn)
02/11/2018
10

Bij Van Leeuwen voel ik mij thuis ! Zou er (zoals het nu is) nooit weg gaan, ja zelfs mijn dochter uit Lelystad blijft Van Leeuwen trouw. Mijn schoonzoon heb ik ook aanbevolen hier zijn nieuwe auto te kopen. Heeft hij inmiddels ook gedaan.Wil ook wel eens mee in de luchtballon. nog steeds geen uitnodiging. Snik, Snik, Snik !

Service
Marlies Adriaansen (Gouda)
02/11/2018
10

Ik ben erg tevreden.

Service
Semeleer (Zoetermeer)
02/11/2018
8

Ik kom hier al jaren.

Service
Andre Harry Zorg (Moordrecht)
29/10/2018
10

Kort maar krachtig Gewoon goed niks op aan te merken

Service
Marcel-Jan Krijgsman
29/10/2018
9

De kwaliteit van de service bij *** is goed. Ze denken met je mee en je wordt van te voren gewaarschuwd als er extra kosten aan komen.

Service
A. Rensen (Moerkapelle)
17/10/2018
10

Zeer goed en vakkundig geholpen.

Service
JB
17/10/2018
10

Het is een goed bedrijf dat nog ouderwets zal ik bijna zeggen met zijn klanten omgaat !

Service
Louisa Salome (Bleiswijk)
17/10/2018
10

Ze verdienen een dikke 10 vanwege de service en duidelijke afspraken.

Verkoop
Annie Disseldorp (Berkenwoude)
11/10/2018
9

Omdat bij Van Leeuwen iedere klant gelijk behandeld wordt Jong, Oud ,Man of Vrouw

Service
Ed Klooster (Bodegraven)
11/10/2018
10

Deze dealer kent en begrijpt zijn klanten. Bovendien is men eerlijk over eventuele benodigde reparaties en beurten. Ben zelf wel enigszins onderlegd in het voertuiggebeuren en heb deze dealer nog nooit op oneerlijkheid kunnen betrappen.

Service
Bep Tetteroo (Waddinxveen)
05/10/2018
8

Van Leeuwen Autobedrijf B.V. is een betrouwbaar bedrijf dat zich aan gemaakte afspraken houdt. Bovendien word ik er vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik de wachtruimte is het ook goed toeven als dat nodig is.

Service
Roel Bruinsma (Capelle aan den IJssel)
05/10/2018
10

Bij mijn bezoek aan de garage werd ik zeer vriendelijk bejegend. Men was erg behulpzaam en prettig in de omgang. Ik kreeg een eerlijk oordeel over de kosten en bij mijn weigering geen ontevreden commentaar. De adviezen die ik vroeg heb ik als deskundig ervaren en ik rijdt met erg veel plezier in m'n Prius rond!

Verkoop
Meer v d Elst (Rotterdam)
02/10/2018
10

Fijn geholpen en goede uitleg bij aflevering van de auto.

Service
Carlo Schep (Moerkapelle)
26/09/2018
9

Afspraak is afspraak. Geen verassingen in onderhoud en - of reparaties en een prettige wachtruimte met heerlijke koffie en lectuur.

Service
m van driel (reeuwijk)
25/09/2018
8

Je word netjes en correct geholpen ze zijn klant vriendelijk en er staat altijd koffie voor je klaar als je dat wil hebben

Service
Ron (Gouda)
25/09/2018
9

ok

Service
Mevr. Anke J.S.L. Peek (Reeuwijk)
20/09/2018
10

De mensen zijn ontzettend vriendelijk. Vertellen je wat er precies aan de hand is. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad.

Service
Frans Oranje (Waddinxveen)
19/09/2018
10

prima geholpen prettige wachtruimte heerlijke koffie en krantje erbij

Service
M. Weber
13/09/2018
10

Een goede garage, met capabele en vriendelijke medewerkers die service gericht zijn.

Service
Dhr. van Loon
05/09/2018
9

Uitstekende service en vriendelijk geholpen.

Service
Dhr.Yasar Targal (Rotterdam )
05/09/2018
10

Alles wat je verwacht. .Aardige, spontane, tevredenheid.

Service
Rob W (Gouda)
05/09/2018
9

Zeer goed geholpen. Antwoorden op mijn vragen

Service
N.P.J. van Luxemburg (Waddinxveen)
31/08/2018
9

Zeer klantvriendelijk, prima service, flexibel, netjes/schoon. Dit geldt voor de garage alsook voor de afdeling verkoop. Kortom zeer tevreden. Wat een verbeterpunt zou kunnen zijn is: Bij aflevering na een servicebeurt ( zoals onlangs is uitgevoerd) voelt het goed dat de auto niet alleen motorisch/technisch is gecontroleerd maar een stofzuiger door de binnenkant is een welkome aanvulling. E.e.a. in het verleden ervaren in mijn werkzame periode en leaseauto's reed die, helaas gedwongen, van een ander merk waren.

Service
.R. Meijer (Den Haag)
31/08/2018
9

heb geen opmerkingen. ik geef een 9 en geen 10 , omdat het altijd nog wel ergens beter kan.

Service
WJ van Yperen (Waddinxveen)
29/08/2018
9

Ben al 35 jaar klant bij van Leeuwen Toyota. Personeel van van Leeuwen Toyota is uitermate klantvriendelijk en klantgericht. Werkplaats deskundigheid aanwezig. Ook het product Toyota is van een uitermate hoge kwaliteit.

Service
Ingrid Sauer
22/08/2018
9

Correct en vriendelijk geholpen

Verkoop
van de Weert (Gouda)
17/08/2018
9

Prettige, deskundige medewerkers

Service
Dhr Fransen
15/08/2018
9

Omdat ik al 40 jaar tevreden ben

Service
mevr Martha Logjes (Rotterdam )
15/08/2018
8

Het minpuntje was dat het in de wachtruimte op die dag 34 graden was en er geen ventilator stond, voor wat verkoeling.

Verkoop
Willem Smit (Gouda)
10/08/2018
10

Uitstekende service, duidelijke afspraken en lekkere koffie

Service
Cor van der Stelt (Waddinxveen)
08/08/2018
10

Zeer fijne garage. Als er iets is altijd keurig overleg. Ben zeer tevreden

Service
R van vliet (Gouda)
08/08/2018
9

Betrouwbaar en komt afspraken naIn showroom/wachtruimte meer info over Nieuwe modellen op info schermOok de verkoper meer belangstelling voor de klanten

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
26/07/2018
8

vanwege de klantvriendelijkheid en het vakmanschap

Service
Andre Gebhard
18/07/2018
9

vriendelijke servicegerichte dealer die betrouwbaar het onderhoud uitvoert aan de auto.

Service
Dhr. P.Coomans (Schoonhoven)
18/07/2018
10

Na al de jaren goede service zijn het vrienden geworden, en ondanks hun verhuizing kom ik nog altijd vanuit Schoonhoven bij hen.

Service
Elisabeth (Moordrecht )
18/07/2018
9

Vriendelijk personeel, prettige en snelle service

Service
Mb wassenaar
18/07/2018
9

Goede service, fijn personeel, duidelijke afspraken, geen onnodige reparaties, vlotte afhandeling

Service
WJ van Ham (Gouda)
18/07/2018
9

Het is een prettige garage waar je volgens afspraak prima wordt geholpen.

Verkoop
L eindhoven (bleiswijk)
16/07/2018
8

Vriendelijke mensen

Verkoop
Gijs P Kraijesteijn (Gouda)
11/07/2018
8

Dit is mijn 12 de Toyota die ik sinds 1973 bij van Leeuwen heb gekocht

Service
Leendert Molendijk (Waddinxveen)
11/07/2018
10

Zeer klantvriendelijk en adequate hulp.

Verkoop
F. Rosema (Benthuizen)
09/07/2018
10

Prima klantgerichte service

Service
Ton Stolwijk (Moordrecht )
09/07/2018
10

Goede service. Er moest aan de remmen worden gecorrigeerd en is kosteloos verholpen.De koelkast stond ook tot je beschikking.Het wachten was dus redelijk aangenaam.

Service
W.deJager (Gouda)
02/07/2018
8

Je wordt klant vrienlijk goed behandelt,heb het bij andere toyota dealers wel anders mee gemaakt.

Service
Groenendijk (Reeuwijk)
27/06/2018
9

Is een fijne garage om in het onderhoud te zijn

Service
jen (gouda )
20/06/2018
8

goeie service

Service
Frans Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18/06/2018
10

Correct, volgens afspraak, vriendelijk en goed. Prettig bedrijf. Correcte medewerkers. ( lekkere koffie, veel keuze, wifi, en een oplaad draadje , lekker makkelijk).

Service
M.Verlinde (Reeuwijk)
18/06/2018
9

Nette en beleefde behandeling.

Service
Andre Lugtenburg
13/06/2018
8

Ik geef deze dealer een dikke 8 voor het weer perfekt uitvoeren van m'n onderhoudsbeurt. Kan ik weer onbezorgd met m'n Auris op vakantie... monteurs en kantoorpersoneel Bedankt !!

Service
Leen Eindhoven (Bleiswijk)
13/06/2018
10

Al de autos die ik in de loop der jaren gekocht heb was bij van Leeuwen.

Service
Teuni Bennis (Stolwijk)
13/06/2018
9

Prima dealer, vriendelijke en deskundige medewerkers die met je meedenken en niets opdringen

Service
Van Oorschot (Waddinxveen )
13/06/2018
8

Goede dealer, vriendelijk personeel

Service
Mc.Maasdam
06/06/2018
8

Netjes geholpen , goeie dealer .

Service
Mevr.M.Gerts (Waddinxveen)
29/05/2018
9

Lees service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr A.J. Gielen
24/05/2018
9

zeer tevreden, vakkundig geholpen

Service
Jan Weggemans (Gouda)
23/05/2018
10

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk!

Service
T.Mul-Rook (Waddinxveen )
17/05/2018
10

Ik word geweldig geholpen en bijgestaan en als er wat is kan ik bellen of langs komen. Een super Dealer

Service
Joke de Keizer
16/05/2018
6

Voorzichtig positief over laatste bezoek. Eerdere ervaring was zo slecht dat ik over wilde stappen naar andere toyota dealer.

Service
Nico de Vlaming (Moerkapelle)
16/05/2018
9

Kom al van 1975 bij van Leeuwen nooit problemen.

Service
Thijs Frie (Gouda)
14/05/2018
8

Ben erg tevreden

Service
Donald Geurten (Waddinxveen)
04/05/2018
6

Goede service en probleem netjes opgelost, schrok wel van de rekening: bijna 200 euro voor een accu in een Toyota Auris Hybride

Service
Albert Struijk (Gouda)
02/05/2018
9

Bij Van Leeuwen Autobedrijf heb ik al menig auto aangeschaft. Ik he er al vele jaren tot grote tevredenheid mijn auto in onderhoud. Als ik er kom word ik altijd correct te woord gestaan en er wordt meegedacht aan het oplossen van problemen e.d.

Service
A.P.M. Vermeulen (Gouda)
02/05/2018
9

Ik rijd vanaf 1979 Toyota. Sinds die datum is van Leeuwen mijn dealer!!

Service
Bram Gordijn (hazerswoude (dorp))
02/05/2018
9

de mensen daar hebben mijn goed beholpen en leuk

Service
Ed kroger (Gouda)
02/05/2018
9

Verlenen goede en adequate voorlichting

Service
Peter van Remundt (Alphen)
02/05/2018
10

Ik voel mij bij Toyota garage van Leeuwen als in Abbrahams Schoot !!!

Service
W. Zijlstra (Nieuwerkerk aan den IJssel)
02/05/2018
10

Een keurig uitgevoerde onderhoudsbeurt en zonder erom te vragen ook een update van de navigatie uitgevoerd. Prima service. En ook prima koffie tijdens het wachten.

Service
Willem van der Wel (Nieuwerkerk aan den IJssel)
02/05/2018
9

Plezierig garagebedrijf, vakkundig en klantvriendelijk personeel.

Service
Mevr.W.B.de Weger (Gouda)
01/05/2018
10

Het is een zeer betrouwbaar Autobedrijf Wordt vriendelijk en correct geholpen ,laten je niet in de steek.

Service
A. Freriks
30/04/2018
8

Altijd goede service. Vriendelijke medewerkers die meedenken.

Verkoop
Ab Harteveld (Gouda)
25/04/2018
9

Betrouwbaar, vriendelijk en mooie inruilprijs verkregen

Service
arie rozendaal (gouda)
25/04/2018
9

Vriendelijk en bekwaam personeelPrettige ruimte om te wachten en voldoende voorzieningen

Verkoop
Eric Laterveer
25/04/2018
10

Goed geadviseerd door de verkoper zijdens het aanschafproces en een zeer uitgebreide uitleg tijdens de aflevering van de auto.

Service
M Lyklema (Gouda)
25/04/2018
9

Van Leeuwen heeft deskundig personeel, service -en klantgericht, meedenkend. De auto rijdt weer prima. Enige minpuntje : auto kwam niet schoon terug.

Service
Rob Vergoed
25/04/2018
9

Altijd vriendelijke behulpzame mensen en een prima service.

Service
Tineke Doornbos (Waddinxveen)
25/04/2018
8

Tijdig afspraak maken geeft aan beide zijden ruimte. De tijd die aangegeven was , was correct! De rekening kwam snel.Ik ben zeer tevreden over Toyota van Leeuwen gedurende 18 jaar.

Service
Frans Rieken (Gouda)
18/04/2018
10

Prima service door vriendelijk personeel; nu bijna 3 jaar klant maar kan eigenlijk niet beter!!!

Service
a monster (waddinxveen)
09/04/2018
10

afspraak goed uitleg goed goede sevice

Service
J.C.Bras (Waddinxveen)
05/04/2018
10

Deskundig personeel en zeer klantvriendelijk

Service
Mw. de Jonge (Rotterdam)
05/04/2018
10

Vriendelijk geholpen, lekkere koffie en vers fruit

Verkoop
Franka van Raalte (Gouda)
29/03/2018
9

Ik ben op een erg klantvriendelijke, duidelijke en snelle manier geholpen!

Service
Bram Schippers
22/03/2018
10

Gewoon goed bedrijf, afspraak is afspraak en denkt mee met de klant

Service
pg de jong (gouda)
08/03/2018
10

alles prima

Service
A.H. de Roo (Reeuwijk )
07/03/2018
10

Een probleemloos bedrijf .Vertrouwd in alle opzichten.

Service
Dhr. T.W.de Klerk (Gouda)
26/02/2018
8

Een goede en correcte behandeling

Service
Rien van Vliet (Rotterdam)
14/02/2018
10

Je wordt er altijd vriendelijk en correct ontvangen, er is altijd iemand voor een praatje en je krijg er altijd een kopje koffie.

Service
A. Olthoff / M.K. Durville (Delft)
07/02/2018
8

Sinds 2013 zijn wij hier klant en tot nu toe een prettig en klantvriendelijk bedrijf. Wel eens twijfel gehad over de noodzaak voor het vervangen van een gasklephuis.Er is toen besloten het gasklephuis niet te vervangen, omdat we geen klachten hierover hadden.Hier is men, inmiddels een aantal jaren/onderhoudsbeurten later, nooit meer op teruggekomen.Het gasklephuis is vandaag de dag nog prima in orde. Vandaar de 8.

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
05/02/2018
9

werkzaamheden worden goed uitgevoerd door vakbekwaam personeelde mensen achter de balie staan me altijd vriendelijk te woord en hebben verstand van zaken

Service
Dhr. J.C. Florijn (Gouda)
24/01/2018
9

altijd vriendelijk , kan altijd koffie nemen , toilet bezoek geen probleem, zijn altijd keurig schoon.

Service
Henk (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18/01/2018
10

Vriendelijk, correct, duidelijkheid in afspraken en uitleg in geval extra werkzaamheden noodzakelijk zijn. Overleg is daarover mogelijk. Bovenal vriendelijkheid!

Service
Fam. Boon
17/01/2018
10

Altijd behulpzaam en vakkundig en we zijn dan ook al meer 30 jaar klant.

Service
wolters (gouda)
10/01/2018
10

uitstekende service en dienstverlening

Service
Anoniem
21/12/2017
8

Ik kom hier al jaren

Service
g.w.j. laurentius (rotterdam)
20/12/2017
9

nogmaals, vriendelijk, correct en betrouwbaar. wat niet nodig is is bij hen ook niet nodig!

Service
WJ van Ham (Gouda)
19/12/2017
8

Prettige zaak. Snel geholpen volgens afspraak.Service kan beter. Lampje vervangen is erg duur.

Service
Jetty en Ron Coomans (Waddinxveen)
13/12/2017
9

zie eerder amtwoord betrouwbaar al jaren een constante factor met een personal touch!

Service
Prinsen Communicatie (Nieuwerkerk ad IJssel)
13/12/2017
10

GastvrijOpen Degelijk

Service
Sylvia Romeijn (Moor)
13/12/2017
10

Ik vind Toyota Van Leeuwen een goede garage met kundige en vriendelijke medewerkers. Je wordt altijd hartelijk ontvangen en zijn graag bereid om tussendoor iets kleins te doen waar je geen afspraak voor had gemaakt, zoals een koplamp vervangen of een batterijtje van de sleutel vervangen. Ook hebben ze mij geholpen met de fietsendrager die vastzat en ik niet meer los kon krijgen.

Service
Marlies Adriaansen (Gouda)
08/12/2017
9

Ik ben erg tevreden over mijn dealer.

Service
H.A.M. van Grondelle - Kors (Capelle aan den IJssel)
06/12/2017
9

Ik wordt hier heel prettig en correct geholpen en heb niet het gevoel dat men mij, als niet deskundig, probeert het vel over de neus te halen.

Service
Martin M.J.Jungschlager (Waddinxveen)
30/11/2017
8

Zeer tevreden. Alleen deze keer minder, er zou gebeld worden als de auto klaar was.Dat is niet gebeurd.Nu om 17.00 uur opgehaald.Wij hadden de volgende dag een begrafenis en wilde nog bloemen kopen.Wat nu door het tijdstip niet meer ging.

Service
Tineke Mul (Waddinxveen)
29/11/2017
10

Voor mij is van Leeuwen Autobedrijf B.V een top bedrijf.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Vriendelijk personeel, fijne wachtruimte met goede koffie, schone toiletten, zonodig prima leenfiets te gebruiken en tot nog toe prettige ervaringen

Service
Suzanne (Waddinxveen )
22/11/2017
8

Altijd tevreden en zijn erg klantvriendelijk.

Verkoop
Peter J. Boogaard (Zuidplas)
15/11/2017
9

Professioneel, to-the-point en snel. Omdat Toyota zo betrouwbaar is, kom je er eigenlijk weinig. Bij beurten kan je vaak wachten met uitstekende cappuccino! Een speciale ruimte als je wilt werken is aanwezig. Tot op heden de beste ervaring met autodealers. (Mijn vorige ervaringen waren met Volvo, Ford, Lancia en Renault). Ik kan deze dealer en garage zeker aanbevelen!

Service
Anoniem
08/11/2017
9

In de ruim 16 jaar als klant van Van Leeuwen Autobedrijf B.V. ben ik altijd eerlijk en fair behandeld. De uitleg over de gedane werkzaamheden was altijd ruim voldoende.

Service
Ton (Waddinxveen )
01/11/2017
8

Gezien mijn ervaring met Toyota van Leeuwen wil ik wel een aanbeveling doen.Er zijn altijd wel dingetjes als je je auto brengt voor een beurt en dan loopt de prijs van de beurt aardig op dat vind ik dan wel jammer.

Service
Marco Duijnstee (Gouda)
26/10/2017
10

Gewoon heel tevreden met de verichtte diensten, aardige en kundige medewerkers, prettige entourage.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Zeer tevreden tis toyota dus goed

Service
Anoniem
23/10/2017
10

Vraaggericht, niet aandringen, klantgericht en -vriendelijk, meedenken, juiste advies

Service
H.Leemborg (Gouda)
18/10/2017
8

Omdat ik bij deze dealer altijd netjes en correct word behandeld

Service
J.H. van der Meij (Waddinxveen)
18/10/2017
8

Goede service en klantvriendelijk

Service
E. Kroger (Gouda)
04/10/2017
9

Staan altijd voor je klaar en bij onderhoud krijg je altijd op wat de prijs is en altijd staat de koffie klaar. Prima firma

Verkoop
Anoniem
19/09/2017
8

Benadering als klant: goed en zakelijk. De neiging om de klant met iets méér dan gedacht de deur uit te laten gaan en ander manipulatief gedrag heeft niet de overhand. Adequaat antwoord op vragen. De auto werd een maand later afgeleverd dan oorspronkelijk afgesproken. Dit kan de dealer niet worden verweten, maar leuk is anders.Ervaring met de werkplaats: goed to zeer goed.

Service
Henk van Aernsbergen (waddinxveen)
15/09/2017
8

perfecte service...supervriendelijk personeel..kennis van zaken...

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Zeer vriendelijk en deskundig personeel

Service
Anoniem
06/09/2017
10

Goede service, klantvriendelijk en meedenkend.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

Ben zeer tevreden over de ontvangst, de vriendelijkheid en de duidelijkheid van het personeel. Het wachten is helemaal niet vervelend: prima ruimte, iets te lezen aanwezig, koffie, thee en water beschikbaar. En last but not least: de producten die we er aangeschaft hebben zijn van prima kwaliteit

Verkoop
Rob van Vliet (Gouda)
31/08/2017
9

Goed geholpenMoeite gedaan om auto bij dealer te krijgen voor proefritAlles op korte termijn

Service
Anoniem
25/08/2017
9

na onderhoud, geen klachten

Service
Anoniem
16/08/2017
8

Zeer tevreden !

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Fijne garage alles wordt naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden!

Service
Dhr. G.N.Knoester (Gouda)
09/08/2017
10

Meedenken met de klant, ook t.a.v. eventueel toekomstige onderhoudsbeurten. Fijne, perrsoonlijke benadering.

Service
Gitta Henning
09/08/2017
9

Prettige sfeer, vriendelijke en goede service.

Service
arie rozendaal (gouda)
26/07/2017
9

heldere communicatie prettig in omgang deskundig afspraken worden nagekomen

Service
Y. Broer (Gouda)
24/07/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel en 'm nette showroom.

Verkoop
Patrick Maijer (Berkel en Rodenrijs )
19/07/2017
10

Vriendelijke, persoonlijke benadering en begeleiding.

Service
N.P.J. van luxemburg (Waddinxveen)
18/07/2017
9

accuraat, deskundig, vriendelijk, extra hulp geen probleem, kan wachten in een keurige showroom op de beurt.

Verkoop
Guido den Hollander (Waddinxveen)
17/07/2017
10

Uitstekend geholpen, absolute aanrader!

Verkoop
Yvonne Stoppelenburg
17/07/2017
9

Dit is een autobedrijf waar er veel aandacht aan de klant wordt besteed door de verkoper en de garage.

Service
Leendert Molendijk (Waddinxveen)
05/07/2017
10

Klantvriendelijk en professioneel.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

alles was goed maar ik geef geen tienen. Er is altijd wel iets wat beter kan denk ik. Dan blijf je scherp.
Vooral op deze weg doorgaan

Service
Anoniem
30/06/2017
9

alles was goed maar ik geef geen tienen. Er is altijd wel iets wat beter kan denk ik. Dan blijf je scherp.
Vooral op deze weg doorgaan

Verkoop
H. van Loo (Reeuwijk)
30/06/2017
8

ik word daar goed geholpen, vriendelijk en correct

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
10

Prima service, super lekkere koffie en bijzonder aardig personeel!

Service
A.H. de Roo
20/06/2017
9

Deze dealer doet dat wat je van hen verwacht. Levert goed werk. Ook problemen met de auto worden serieus genomen en correct opgelost.

Service
Anoniem
20/06/2017
8

Altijd correcte behandeling en goede uitleg. Indien er sprake is van meerwerk dan de geplande onderhoudsbeurt wordt eerst contact opgenomen voordat werkzaamheden worden uitgevoerd.

Service
M. Leuring (Nieuwerkerka/dijssel)
02/06/2017
10

Ik rij al 40 jaar Toyota.altijd gekocht en in onderhoud geweest bij Toyota van Leeuwen in Waddinxveen. Dus da bouw je wel een band op met verkopers en ander personeel.

Verkoop
Jan Weggemans (Gouda)
31/05/2017
10

Bij WADDINXVEEN-Van Leeuwen Autobedrijf B.V. word ik al jaren op een vriendelijke, persoonlijke en deskundige wijze begeleid bij het onderhoud van mijn Toyota en daarnaast krijg ik ook deskundig advies bij de aanschaf van mijn nieuwe Toyota.

Service
w.h.a de heer (voorburg)
31/05/2017
9

ben al jaren klant en er is nog nooit iets gebeurt wat me niet beviel. Het is een nog bestaande dealer die nog weet wat het woord service betekent.Een dealer met een goede sfeer en prima service gericht personeel zowel in de verkoop als in de garage.

Service
Anoniem
24/05/2017
10

omdat ik een voor 100% tevreden klant ben

Service
Anoniem
24/05/2017
8

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Heb veel vertrouwen in de garage.

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
24/05/2017
9

Uitstekende dealer, waar je prettig wordt ontvangen en waar de auto in goede handen is

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Prima geholpen, vriendelijk te woord gestaan

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
8

Ik werd vlot en zakelijk geholpen bij de inruil van mijn Auris en de aanschaf van de nieuwe Prius.
Er was wat later ook nog sprake van een aantrekkelijker aanbod en een eerdere aflevering waar ik op in ben gegaan.
Over de werkplaats kan ik nog niets zeggen omdat ik voor mijn Auris een andere dealer had.

Service
J.c
17/05/2017
10

Deskundig personeel klantgericht en prima service

Verkoop
Ed Bergshoef
12/05/2017
10

Oprechte aandacht voor klant.
Nette en uitgebreide aflevering .
Alle afspraken netjes nagekomen.
Verkoper is ook na sluiten deal goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Als er problemen zijn, worden deze kort en zakelijk toegelicht en altijd opgelost. Wij gaan al jaren lang naar van Leeuwen, met zijn vriendelijke medewerkers in de werkplaats !!!

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Ben nog niet zolang cliënt bij deze garage.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
10

Het is een betrouwbare dealer met een uitstekende klantgerichte service. Deze kwalificatie betreft zowel het verkoop- als het technisch personeel. Ook het receptie personeel valt in deze categorie. Kortom een goed bedrijf waar het tijdens de sporadische keren dat je er moet zijn voor service het goed toeven is met een uitstekende kop koffie.

Service
ThijsFrie (Gouda)
10/05/2017
8

Erg tevreden over van Leeuwen autobedrijf.
Duidelijk over de kosten en tijd over het onderhoud .
Showroom heeft voor mij een klantvriendelijke uitstraling.

Service
M Lyklema (Gouda)
05/05/2017
8

Het personeel is vriendelijk en legt alles goed uit. Afspraak maken gaat snel. puntje: ik vind dat er bij een factuur van bijna 700 euro er wel een gratis auto meegegeven mag worden . Ik heb hem alleen maar gebruikt om van de garage naar huis te rijden en weer terug. Er is 39 euro berekend.

Service
Dhr Nico de Vlaming (Moerkapelle)
03/05/2017
10

Zowel over het merk Toyota als Van Leeuwen en de verkoop altijd keurig.

Service
Koos Romeijn en Sylvia Romeijn (Moordrecht)
03/05/2017
10

kortom een goed en betrouwbaar adres waar ik en mijn vrouw al ruim 12 jaar lang klant van zijn

Service
Mirjam Smit (Gouda)
03/05/2017
10

Vriendelijk en kundig personeel.

Verkoop
Niels van der Valk (Gouderak)
03/05/2017
10

Goede service
Sociale mensen
Prijs ,kwaliteit is prima
Mijn prive auto is een Toyota en nu mijn zakelijke auto ook.

Service
P.A. Vlaming (Alphen aan den Rijn)
03/05/2017
8

Omdat dit de eerste ervaring was met Van Leeuwen Wadddinxveen.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Allen de koffie in de wachtruimte is niet beter geworden

Service
eegdeman, a.j. (moerkapelle)
19/04/2017
8

in het verleden goede service verleend vandaar de beoordeling

Service
addy vos (reeuwijjk)
12/04/2017
10

een dealer waar de klant nog koning is

Verkoop
Dhr W Brand (Dordrecht)
12/04/2017
10

Altijd word ik er correct behandeld zo wel met onderhoud en het na komen van afspraken voor diversen ! (schade en banden)

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Klantvriendelijk, service rondom afspraken (berichtje ter herinnering), mogelijkheid vervangend vervoer.

Service
Dhr. Gijsbertus Laurentius (Rotterdam)
05/04/2017
8

Vriendelijk, betrouwbaar, bekwaam personeel en ruime prettige omgeving met verzorgde koffie/lees tafel attributen. Bovenal betrouwbare eerlijke prijs berekening voor echt noodzakelijke reparaties.

Service
Jetty en Ron Coomans (Waddinxveen)
05/04/2017
10

Bedrijf dat staat als ambassadeur van Toyota in alle geledingen en personeel zijn de eigenlijke ambassadeurs!

Service
Mevr. R.van Nieuwpoort (Nieuwerkerk a/d IJssel)
05/04/2017
10

Omdat wij al jaren in een Toyota rijden, allen door v Leeuwen geleverd. En altijd correct behandeld zijn!!

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
10

Fijn en gezellig bedrijf. Aardige en behulpzame werknemers. Fantastische auto gekocht. Zeer goed geholpen met de keuze van de auto

Service
W.J van Yperen (Waddinxveen)
23/03/2017
9

Dealer is een zeer klantvriendelijke en klantgericht bedrijf. Als klant voel je jezelf welkom, serieus genomen en staat iedereen voor je klaar. De receptie en werkplaats springen eruit. Misschien omdat bij de showroom er altijd spraken is van inruil en aankoop. Al hoewel ook daar de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De showroom biedt alle mogelijkheid voor koffie, op je computer te werken. Zelfs een stuk fruit voor hongerige klanten. Ik rijd inmiddels mijn achtste Toyota en niet omdat hij steeds kapot is, maar omdat ik uiterst tevreden ben.

Service
Anoniem
16/03/2017
9

Goede service, prettig geholpen.

Service
Yasar Targal (Rotterdam )
16/03/2017
10

Ze geven je goed gevoel en tevredenheid met de werkzaamheden aan je auto.

Service
c.g.a. voerman- v.d. berg (zevenhuizen-zh)
02/03/2017
8

Na een servicebeurt was het service-instructieboek zoek, er kwam wel een ander maar ik moest de helft daarvan zijn Euro 36,93 betalen.
Dat het zoek was is en was niet mijn fout.
Heb wel naar de directie geschreven en het bedrag alsnog op mijn rekening terug gekregen.
Had ik dat niet gedaan was er niets gebeurd!

Service
A.F. Ram (Gouda)
23/02/2017
8

8 is een dikke voldoende. Mogelijkheden tot verbetering. Ik ben zeer tevreden. Ik neem de wagen vol vertrouwen weer mee.

Verkoop
Hans Janssen (Bergschenhoek)
22/02/2017
9

Ons gehele wagenpark bestaat uit Toyota en doen al meer dan 30 jaar op zeer eenvoudige wijze en naar tevredenheid zaken met deze dealer.

Service
J.R.H. Hoogervorst (Reeuwijk)
22/02/2017
9

goede service, vriendelijke mensen, verzorgde verblijfsruimte

Service
Anoniem
21/02/2017
8

Omdat het niet alleen om de dealer gaat maar over Toyota in het algemeen

Service
Anoniem
13/02/2017
9

vriendelijk, gezellig en behulpzaam personeel.

Verkoop
Esther During (Waddinxveen )
02/02/2017
10

Gewoon een top garage, kom er al meer dan 25 jaar

Service
Anoniem
30/01/2017
10

Servicegericht, attent, vriendelijk en de lekkerste koffie van Waddinxveen!

Verkoop
Mevrouw J Buskop-Keereweer (Bodegraven)
26/01/2017
10

Men was zeer behulpzaam wij zijn 2 keer in waddinxveen geweest en ze hebben heel goed geholpen met het lease contract

Verkoop
Hans van der Zijden (Waddinxveen)
11/01/2017
8

prettige en persoonlijke benadering + know how.

Verkoop
W.j.l went (Waddinxveen)
29/12/2016
9

Zeer goede omgang, ben al 35jaar klant!

Service
dnr. de Roo (Reeuwijk.)
21/12/2016
9

Een vertrouwd adres in alle opzichten.

Service
Anoniem
14/12/2016
8

Prima behandeling

Verkoop
A.Barendse (Moordrecht)
09/12/2016
10

klantvriendelijk snelle reactie en goede service

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Bijzonder gastvrije en vriendelijke ontvangst; er staat altijd koffie of thee en een stuk fruit klaar; je kunt meestal snel een werkplaatsafspraak maken; er is een prettige plek waar je kunt wachten tot je auto klaar is; nette en zeer schone toiletten; vriendelijk personeel; behulpzaam; en dan die taart bij je nieuwe auto! Gewoon een topbedrijf.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Zeer correct geholpen, van bezichtiging tot afleveren. Super!!

Verkoop
Rob Booij (Bergschenhoek)
09/12/2016
10

Een garage die kwaliteit biedt. medewerkers die zeer gemotiveerd zijn, waardoor het contact met deze garage uiterst plezierig is. Kortom: deze garage heeft mijn volledige tevredenheid.

Service
Arjan Hendriks (Reeuwijk )
30/11/2016
10

Vriendelijk meedenkend personeel. Goede service.

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
30/11/2016
9

Uitstekende dealer, klantvriendelijk en kundig

Service
Anoniem
23/11/2016
9

Ik word hier prima geholpen en personeel is klant vriendelijk.

Service
Peter ten Haken (Gouda)
23/11/2016
10

Fijne garage met fijne medewerkers. Komen altijd afspraken na en zijn pro-actief. Zou willen dat alle producten/diensten die we gebruiken dezelfde service kregen van hun leveranciers.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Zeer correct geholpen, van bezichtiging tot afleveren. Super!!

Service
Mec
10/11/2016
10

Alles is prima

Service
Sija de Waardt (Waddinxveen)
10/11/2016
9

Vriendelijk en behulpzaam aan de receptie, en er wordt goed werk geleverd in de garage

Service
Dhr. A.G. Fransen
31/10/2016
10

Ik ben al meer dan 38 jaar klant. In de 38 jaar zijn wij (nu ook de kinderen) zeer goed en altijd zeer correct en vriendelijk geholpen door het gehele personeel ( verkopers/ receptie / garage monteurs / schade herstel afdeling)

Service
Anoniem
26/10/2016
9

Bijzonder gastvrije en vriendelijke ontvangst; er staat altijd koffie of thee en een stuk fruit klaar; je kunt meestal snel een werkplaatsafspraak maken; er is een prettige plek waar je kunt wachten tot je auto klaar is; nette en zeer schone toiletten; vriendelijk personeel; behulpzaam; en dan die taart bij je nieuwe auto! Gewoon een topbedrijf.

Service
A.Barendse (Moordrecht)
06/10/2016
10

klantvriendelijk snelle reactie en goede service

Service
Anoniem
05/10/2016
9

Zeer correcte ontvangst. Goede uitleg extra reparaties en correct advies (geen onnodig opdrijven van kosten). Prettige wachtgelegenheid.

Service
Anoniem
29/09/2016
8

Vakbekwaamheid

Service
Anoniem
28/09/2016
9

Goede service. Betrouwbaar. Bereid tot a deal betreft redelijke goodwill

Service
Anoniem
22/09/2016
10

Deze dealer verdient een 10 omdat mijn auto daar al jaren door zeer betrouwbare en professionele werknemers wordt onderhouden. Daarom heb ik het er graag voor over om vanuit mijn woonplaats Loosdrecht naar Waddinxveen te rijden " even terug naar de stal"...

Service
Carmen Griffioen (Gouda)
12/09/2016
9

Alle werknemers zijn zeer klantvriendelijk en alles wordt goed geregeld. Het maken van afspreken verloopt soepel en de klus (onderhoudsbeurt bijvoorbeeld) wordt netjes gedaan. Het meegeven van een taart en foto na aankoop van auto heeft bij mij extra waardering gekregen.

Service
Baas (Waddinxveen)
31/08/2016
10

Eerlijke en ervaren mensen werken er. Zijn altijd eerlijk over de kosten en houden je op de hoogte. Ook geen probleem als je er met een oudere auto komt, je wordt netjes geholpen zoals ook met een nieuwe auto. Proberen je niet in de kosten te jagen en proberen met oplossingen te komen. Ook wordt er niet geprobeerd je een nieuwe auto aan te smeren. Vind het een onwijs fijne zaak en blijf mijn bijna 20-jarige auto daar brengen voor onderhoud!

Service
Dennis Evers (Alphen aan den rijn)
31/08/2016
9

Goede service vriendelijke personeel binnen afgesproken tijd klaar. Showroom goed en overzichtelijk

Service
Rob Booij (Bergschenhoek)
31/08/2016
10

Een garage die kwaliteit biedt. medewerkers die zeer gemotiveerd zijn, waardoor het contact met deze garage uiterst plezierig is. Kortom: deze garage heeft mijn volledige tevredenheid.

Service
Anoniem
18/08/2016
8

Het is een prima garage, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.
Ik was alleen verbaast dat, bij het terug halen van mijn auto, de accuvoorraad (ca 12 km) leeg was. Er is dus lang gereden, 12 km, tijdens de controle rit. Onaangenaam verrassing, ik kon daarna weer de auto opladen.

Service
Dhr A . van der Sleen (Bleiswijk)
11/08/2016
10

Zeer correcte dealer , en medewerkers .

Service
Hr. P.Coomans (Schoonhoven)
10/08/2016
10

Door de zeer lange tijd dat ik bij hen kom ontstaat er een goede binding en vertrouwen in hen. Zij zijn verhuist naar Waddinxveen vanuit Gouda en ik ben gewoon mee gegaan.

Service
Walther Donk (Gouda)
03/08/2016
9

Omdat ik al jaren zeer tevreden ben bij deze dealer.

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Ik ben tevreden, vriendelijke mensen, je wordt goed geholpen.

Verkoop
Ed Peters (Gouda)
25/07/2016
10

Ter zake kundig, begrip voor specifieke wensen. Meedenkend, oplossings gericht. Klant is koning

Service
Nico Bleichrodt (Gouda)
21/07/2016
8

Volgens mij zijn de monteurs vakbekwaaam.
De receptieruimte ziet er goed uit.
De medewerkers van de receptie geven goed uitleg en staan je vriendelijk te woord

Service
Jouert meijerhof (Reeuwijk)
20/07/2016
8

Vriendelijk personeel goede ontvangst, en snel geholpen

Service
Anoniem
06/07/2016
9

Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Verkoop
Anoniem
01/07/2016
8

Het is zeker de moeite waard om eens een proefrit in een Toyota te maken , en laat u overtuigen

Verkoop
Henk Koetsier (Zoetermeer)
29/06/2016
8

'k Ben na eerste contact bij een andere dealer geweest, om toch te informeren naar de inruilprijs van de Avensis.
Met die ervaring weer terug , want ik ga niet voor een paar honderd euro veranderen van dealer,
we zijn het daarna gauw eens geworden over de inruilprijs, misschien meer tot tevredenheid van mij, als van de verkoper.

Verkoop
Peter van Eijk (Gouda)
29/06/2016
10

Je voelt je bij de dealer echt een klant die aandacht krijgt

Service
Anil Jankipersad (Rotterdam)
23/06/2016
8

Wederom correct en goed.

Verkoop
Ton Stolwijk (Nieuwerkerk a/d IJssel)
23/06/2016
10

Je wordt echt als klant behandeld

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
10

Niet alleen bij de nieuwe auto heeft hij goed geholpen, maar ook in het verleden bij de aankoop van andere Toyuta's.

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Prettige sfeer, vriendelijk en nemen de tijd voor je, waardoor je je welkom voelt.

Verkoop
Dhr D Groenendijk (Reeuwijk)
22/06/2016
9

Alles is goed geregeld zoals afgesproken

Service
H.G.M.Aarsman (Gouda)
22/06/2016
9

Aardige mensen

Verkoop
mevr. steenbergen (reeuwijk)
22/06/2016
9

deskundig en goede service.

Service
E Koelewijn (Alphen aan den Rijn)
21/06/2016
9

Heel klantvriendelijke dealer, werd prima geholpen!

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Goede garage waar men je kent en je graag wil helpen

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Alles ging volgens afspraak.

Service
Drs. N.F. Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
15/06/2016
10

Een prettige groep medewerkers, zowel aan de balie, de werkplaats als de commerciele medewerkers.

Service
jan.schouten, de heer (Waddinxveen.)
15/06/2016
9

Ik geef geen 10 al zijn ze dat zeker waard, maar dan gaan ze buiten hun schoenen lopen en daar is de zaak niet naar, doe maar gewoon dat hou je het langste vol.

Verkoop
Peter Kindt (Bergschenhoek)
15/06/2016
9

goede service vriendelijk altijd welkom voor vragen ed.

Verkoop
Peter Roos (Zuidplas )
15/06/2016
10

Vakmensen met oog voor de klant en bedankt voor de lekkere taart

Service
Marlies Adriaansen (Gouda)
10/06/2016
10

Ik ben zeer tevreden over mijn Toyota dealer en zou hem zeker aanraden aan vrienden en kennissen.

Service
Mevr. J.T.Voogt van Santen (Gouda)
10/06/2016
9

Vriendelijk te woord gestaan, en er wordt correct gehandeld.

Verkoop
Anoniem
09/06/2016
9

De mensen zijn vriendelijk en de service is prima

Service
Anoniem
08/06/2016
9

Voor mijn gevoel ben ij meer dan goed behendeld.

Service
iwan (gouda)
08/06/2016
10

je woord er altijd netjes geholpen

Service
r. meijer (den haag)
07/06/2016
9

alles klopt, vriendelijke ontvangst. werkplaatspersoneel prima.
krijgt goede advizen omtrent wel/niet vervangen van onderdelen

Service
N.sie (Gouda)
26/05/2016
9

Er is volledige aandacht. De stappen van reparatie worden toegelicht. Er is altijd een mobiliteits oplossing als de reparatie te lang duurt. Er is een prettige wachtruimte met gratis koffie en werk mogelijkheden.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
10

Anders blijf je niet terug komen bij een dealer, werkplaats, en vaste verkoper.

Verkoop
Wybe Zijlstra (Nieuwerkerk aan den IJssel)
19/05/2016
9

Vriendelijke en behulpzame medewerkers in een net bedrijf.

Verkoop
Anoniem
18/05/2016
9

Prima geholpen, goede voorlichting.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Reële inruilprijs, goede adviezen en alles volgens afspraak.

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Heel vriendelijk, vrolijk en behulpzaam

Service
Anoniem
06/05/2016
9

Deskundige mensen die bereid zijn te helpen als er eens iets is met de auto maar dat gebeurt zelden.
Afgezien van een al jaren bestaande relatie.

Service
henk van der wagt (reeuwijk)
06/05/2016
9

zeer tevreden

Service
Ineke de Jong (Gouda)
06/05/2016
10

Al jarenlang klant. Top dealer/garage en zeer bekwaam en goed personeel.

Verkoop
Jolanda Reijnders (Moordrecht)
06/05/2016
8

Warm ontvangst. Prettig te woord gestaan. Alle tijd. Goed op de hoogte gehouden. Ook na levering nog steeds contact of het naar wens verloopt en of er nog vragen zijn. Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Uitstekend bedrijf met prettig personeel

Service
Anoniem
20/04/2016
9

Betrouwbaar en rekening houdend met de klant

Service
C.T. Middelkoop (Gouda)
20/04/2016
8

Betrouwbare, klantvriendelijke dealer

Service
Willem van der Wel (Nieuwerkerk aan den IJssel)
13/04/2016
9

Uitstekende garage, vakkundig en vriendelijke benadering van klanten.

Service
A. Vos (reeuwijk)
07/04/2016
9

Het is een verkoop en onderhoudsorganisatie met een sterk klantgerichte inslag. Zowel mijn echtgenote als ik rijden een Toyota tot volle tevredenheid; het cijfer 9 is een weerslag van de service die men standaard verleend. Het is geen 10 geworden omdat wij wat minder tevreden zijn over de communicatieve houding van de importeur.,Wij hadden verwacht dat zij bij recente problemen met de Toyota Yaris dezelfde klantgerichte houding hadden als bij deze dealer gebruikelijk is; ondanks dit min puntje is het cijfer 9 de weerslag van een optimale service verlening die het bedrijf verdient

Verkoop
Ananias R.H. (Waddinxveen)
07/04/2016
8

Er waren in al die jaren wel eens dingentjes waarover je wat wrevel had dus een 8. Een 10 geef ik nooit want dan zou er helemaal niets aan mankeren en alles optimaal zijn dus geen aanleiding om ook maar iets te verbeteren en een 9 is normaal voor mij een cijfer dat mijn volle tevredenheid weergeeft.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Vriendelijk netjes en voor grote reparaties wordt je gebeld.

Verkoop
Mevr. Heemskerk (Boskoop)
06/04/2016
9

Goed bedrijf, zeer vriendelijke werknemers, goede service.

Verkoop
Hans Gerwig (Gouda)
31/03/2016
9

Omdat ik een toyota graag wilde hebben
En dan kom ik toch bij deze firma uit
En daar tenzeerste geen spijt van heb

Service
Mr. S.V. Hendriksen (Gouda)
31/03/2016
9

Altijd accuraat en bijzonder klantvriendelijk.

Service
Anoniem
30/03/2016
10

vriendelijke ontvangst, goede uitleg. Had in verband met ziekenhuisopname van een familielid auto toch nodig. Werkzaamheden werden meteen naar 8 uur verschoven zodat ik toch nagenoeg de hele dag over mijn auto kon beschikken

Service
Elly Brouwer Rezny (Amsterdam)
30/03/2016
10

goede service, gedegen kennis, zeer vriendelijk en snel geholpen.

Service
N.A de Vlaming (Moerkapelle)
30/03/2016
10

keurig en op tijd geholpen.

Service
mevr. steenbergen (reeuwijk)
16/03/2016
9

goede service,deskundig,goed advies.

Service
The CoolBikingCompany (LANDSMEER)
04/03/2016
10

Ik getroost mij al jaren de moeite on voor iedere beurt of reparatie 150 km heen en weer naar Waddinxveen te rijden, maar iedere keer is het de rit dubbel en dwars waard. Meedenken / servicegericht en nog nooit het idee gehad dat ik teveel heb betaald.
Rijd nu bijna 600.000 probleemloos met een aanhangwagen van 5000kg rond met deze Landcruiser, dat zou ik nooit gehaald hebben zonder de kennis en zorg van van Leeuwen. Het hele team BEDANKT! Na 17 jaar trouwe dienst mogen jullie de volgende Landcruiser gaan verwennen.

Service
Anoniem
03/03/2016
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerlijke en zeer vakkundige werkplaats autoservice en reparatie.

Service
A.F. Ram (Gouda)
02/03/2016
9

Een 10 is niet altijd beter beoordeeld. Het is een vriendelijk en professionele club enthousiaste mensen die hun best doen de klant goed te ontzorgen!

Service
Arjen Voogt (Gouda)
02/03/2016
10

Bij Van Leeuwen kent men de cliënt persoonlijk en heeft men service hoog in het vaandel staan. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Team Toyota Van Leeuwen staat voor een enthousiast team!

Service
Anoniem
29/02/2016
5

Vraagtekens bij wijze van factureren. Ruitvervanging wordt kunstmatig hoog gehouden omdat er vanuit gegaan wordt dat dit toch verzekeringswerk is wat in mijn geval niet zo is.
En laat het repareren door ervaren mensen doen en niet om de werkplaats planning goed vol te stoppen . kortom mijn ruit had beter bij de schade afdeling vervangen kunnen worden.
Advies . wees transparant en FIX IT RIGHT THE FIRST TIME !!!

Service
T.W.de Klerk (Gouda)
26/02/2016
8

tevreden

Service
Mevr van Boxtel (Waddinxveen. )
19/02/2016
9

Niet voorziene onkosten worden eerst telefonisch doorgegeven. Zelfs werd er 'n keer een foto gemaakt van het onderdeel wat hersteld moest worden zodat je zelf ook kunt zien dat het nodig was. Personeel is vriendelijk en denkt met je mee. We zijn heel tevreden over de service die geboden wordt.

Service
Roos (Zuidplas )
17/02/2016
9

Goede service met persoonlijke benadering

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Prima service, bijzonder accuraat en vriendelijk personeel, buitengewoon lekkere koffie, de krant van die dag op tafel, goede afspraken.

Verkoop
Anoniem
10/02/2016
8

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Marcel-Jan Krijgsman (Gouda)
08/02/2016
9

Dit is een van de meest professionele bedrijven die ik ken.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Hele goede service, duidelijk en zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Flexibel in afspraken maken en altijd bereid voor overleg. auto weer prima in orde, hoef nooit terug voor iets achteraf. Prima openingstijden en mogelijkheid vervangend vervoer als nodig, ook dat is altijd zeer goed geregeld. Kosten niet onnodig hoog, scherp. Wij zijn al sinds 1989 klant met zeer veel tevredenheid. Ze kennen je en weten precies wat belangrijk is. Soms wordt er zelfs extra service gegeven, bv flesje water in auto leggen of schoongemaakt! Heel erg aardig.

Service
arie rozendaal (gouda)
03/02/2016
9

Correct, klantvriendelijken plezierige toonzetting in omgang

Service
Anoniem
01/02/2016
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
Henk Rehorst (Moordrecht.)
01/02/2016
10

Zoals eerder aangegeven levert goed werk af, geen onverwachte kosten, altijd even overleg als er iets bij komt, en ook heel belangrijk geen onzin verhalen.

Verkoop
Simone van de Ven (Moordrecht)
29/01/2016
10

Zeer goede service en medewerkers met kennis van zaken.

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Onderhoud wordt goed en effiecient uitgevoerd, klantvriendelijk aan de balie, hulpvaardig, afspraken worden nagekomen, goede uitrusting wachtruimte.

Service
Dhr. WJ van Yperen (Waddinxveen)
27/01/2016
10

Na een Starlet, een Carolla, een Cambry, een Carina GTI, twee Celica's en twee x een Rav4. Al deze auto' s gekocht bij deze dealer. Het bedrijf heeft een persoonlijke benadering naar zijn klanten. Een zeer hoge kwaliteit in klantgericht en klantvriendelijke benadering. De wachtruimte biedt een hoge kwaliteit aan faciliteiten. WiFi, koffie, fruit, krant, tijdschriften, folders, etc. Kortom een Topbedrijf. Een kritische noot. Lage inruilprijs voor de inruilauto. Andere Toyota dealers ( Zoetermeer en Rotterdam geven ongezien vaak een hogere prijs voor de inruil Toyota, die toch altijd hier in onderhoud is geweest. Buiten dat een TOP bedrijf.

Service
S. van Dijl (Dordrecht)
27/01/2016
9

Ik ben altijd goed geholpen. Ook toen ik eens veel schade had. Er zijn nooit onverwachtse kosten bij keuringen en beurten. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik kom ook van een behoorlijke afstand omdat ik tevreden ben over deze dealer.

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Prettige ontvangst. Snelle service. Goede uitleg.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

uitstekende service; meedenkend, kundig en klantgericht personeel; prima wachtruimte met heerlijke, gratis, koffie met lekkers of fruit en heerlijke oliebollen / appelflappen in december.

Service
A. Storm (Gouda)
08/01/2016
8

tevreden over deze dealer, vriendelijk, behulpzaam, niets teveel gevraagd, en natuurlijk waarom het gaat kennis van auto's en reparaties, top!

Service
Mevr D Top (Rotterdam)
06/01/2016
10

prima service. vriendelijk personeel

Service
Overduin (Omg Gouda)
06/01/2016
10

Vriendelijk personeel en doen hun werk zonder klachten. Iets wat je mag verwachten maar lang niet bij alle garages is dat het geval.

Service
G.P.Kraijesteijn (Gouda)
04/01/2016
8

Zeer tevreden

Service
Henk Bomhof (Waddinxveen)
04/01/2016
9

Goede en snelle dienstverlening bij reparaties en onderhoud. Denkt mee met de klant.

Service
S.de Waardt (Waddinxveen)
04/01/2016
9

Correcte snelle behandeling.
Al jaren bij dezelfde dealer en nog nooit klachten gehad!

Verkoop
Dhr. H. de Nies (Rotterdam)
29/12/2015
10

Betrouwbaar, vriendelijk, vakkundig. Prima adres waar ik iedereen naar toe kan sturen.

Service
F.A.Jacob (Gouda)
24/12/2015
8

Ik kom al jaren naar deze dealer.

Service
H.J. Höcker (Bodegraven)
23/12/2015
10

Voor mij is deze Toyota-dealer een aanrader.

Verkoop
Michel Greve (Zevenhuizen)
23/12/2015
10

Eerlijkheid en goed begeleiding.

Service
Drs. N.F. Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
14/12/2015
10

prettig team van medewerkers.
Alles wordt prima geregeld.

Service
Paul Christie (Gouda)
09/12/2015
10

vakkennis, service meedenken en duurzaam allemaal zaken waarvoor ik naar deze dealer ga en blijf gaan.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

Ik ben over de hele linie zeer tevreden

Service
Petra (Waddinxveen)
02/12/2015
9

Echte kennis van zaken aanwezig in het bedrijf. Prettige mensen. Altijd bereid om mee te denken aan een oplossing

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de behandeling van de auto en het personeel.

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
9

Prima dealer goede service aardig personeelsbeleid

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Zeer grote vakkundigheid, uiterst prettige behandeling, en nogmaals vooral zeer goede koffie

Verkoop
Anoniem
26/11/2015
9

Prima dealer goede service aardig personeelsbeleid

Verkoop
Peter Roos (Zuidplas)
25/11/2015
10

Vakmensen met een goede kijk op klant en product

Service
T.Mul Rook (Waddinxveen)
25/11/2015
10

Omdar er geen 11 opstaat anders kregen ze die

Service
Anoniem
19/11/2015
8

Klantvriendelijkheid

Service
Dhr. M. van Nieuwpoort (Nieuwerkerk a/d IJssel )
18/11/2015
10

Omdat we helemaal geen klachten hebben. En heel tevreden zijn.

Verkoop
Josefien Palmen (Waddinxveen)
18/11/2015
10

Vertrouwd, goede service, kom er niets voor niets al 13 jaar en heb recent weer een nieuwe toyota gekocht

Service
Dhr.J.C.Bras (Waddinxveen)
16/11/2015
10

Deskundig en klant vriendelijk

Service
Joyce Kortekaas (Voorburg)
12/11/2015
10

Iedereen is kundig en bijzonder vriendelijk! Ik rij graag vanuit mijn woonplaats Voorburg 'helemaal' naar Waddinxveen!

Service
Anoniem
04/11/2015
8

Goede service

Verkoop
Niels Greif (Hoevelaken)
04/11/2015
9

Het hele proces van onderhandelen, op de hoogte houden van voortgang door receptie en verkoper, realiseren speciale wensen en afleveren was tot in de puntjes verzorgd. Afhalen was zelfs als feestje aangekleed.

Verkoop
Dhr. H. Buijs (Capelle aan den IJssel)
28/10/2015
10

Dit is een autodealer zoals deze (mijns inziens) altijd zou moeten zijn, het totale concept (showroom, receptie, werkplaats) ziet er gelikt uit. De klant is koning is hier het beleid!

Service
Roos (Zuidplas)
28/10/2015
10

Top team staat centraal voor de klant

Service
Wilma Kroesmeijer (Boskoop)
28/10/2015
10

Je kunt er altijd op korte termijn terecht en wordt ontvangen met een kop koffie, een bak fruit en een krantje terwijl je Toyota keurig geholpen wordt. Achteraf krijg je uitleg over wat er gedaan is en wat er eventueel bij de volgende beurt aan extra's bij zou kunnen komen zodat je voorbereid bent i.v.m. hogere kosten bijvoorbeeld een band die slecht wordt. Ook wordt je netjes te woord gestaan in begrijpelijke taal.

Service
Marlies Veenstra-Adriaansen (Gouda)
21/10/2015
10

Ik ben een tevreden klant. Ik word altijd prettig geholpen, de sfeer is goed.

Service
Edward Stavleu
16/10/2015
10

Dit Autobedrijf is zeer klantgericht. De service is uitstekend en alle werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het personeel is zeer vriendelijk en altijd bereid om je van goed advies te voorzien.

Service
Anoniem
12/10/2015
9

Klantgericht, vriendelijk, servicegericht

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Mijn eerste toyota 13 jaar geleden hier gekocht en ik ben gebleven, omdat ik het een fijne dealer/werkplaats vind.

Service
Peter ten Haken (Gouda )
07/10/2015
10

Al jaren een tevreden klant. Eerlijke zaak met prima service. Deze dealer stelt je nooit teleur.

Verkoop
Anoniem
01/10/2015
8

Vriendelijk en correct

Verkoop
mevr. E. Vos (Reeuwijk)
01/10/2015
8

als je voor het eerst komt is men minder toeschietelijk, maar kom je er na een eerste kennismaking, dan herkent men je en voel je je door een team geholpen. men is dan erg gastvrij en behulpzaam en zoekt naar antwoorden op alle vragen

Service
Ron en Jetty Coomans (Waddinxveen)
30/09/2015
9

Heeft wederom te maken met de persoonlijke behandeling van zowel sales als werkplaats.
Net even vriendelijker!

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Het is gewoon goed

Verkoop
Boon (Waddinxveen)
11/09/2015
10

Zeer behulpzame/spontane medewerkers die meedenken

Service
Dhr. H. Broekhuis (Gouda)
11/09/2015
9

Altijd (al jaren) correct en vriendelijk behandeld. Handelen altijd volgens afspraak.

Service
E.M.Kroger (Gouda)
11/09/2015
9

zeer goed onderhoud verricht

Service
Anoniem
24/08/2015
9

correcte behandeling

Service
Paul en Andrea van der Ploeg van Rijn (Lisserbroek)
20/08/2015
9

Vriendelijke mensen die voldoende de tijd geven om je te woord te staan. De wachtruimte is rustig, de koffie is goed met een eenvoudig maar lekker koekje erbij. Er staat fruit, de toiletten zijn schoon, enz.

Service
Groenendijk (Reeuwijk)
19/08/2015
9

Omdat wij tevreden zijn over de werkzaamheden van deze dealer

Service
els steenbergen-hogenelst (reeuwijk)
11/08/2015
10

uitermate tevreden en zeer deskundig

Service
Wendy Rothengatter (Berkenwoude)
05/08/2015
10

Betrouwbaar, neemt je serieus, geeft "familiegevoel", staan altijd voor je klaar

Service
G.meursing (Rotterdam)
29/07/2015
7

Nette behandeling

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
8

Soms wat onbetrokkenheid bij baliemedwerker. Verder heeft m'n vorige auto een kleine beurt ipv een grote beurt gekregen: was 120k beurt nodig, is 135k beurt uitgevoerd. Verder prima dealer!

Service
I. Kronenberg (Waddinxveen)
22/07/2015
10

Het is iedere keer weer een prettige ervaring, voor zowel reparaties als onderhoud. Iedereen is correct, behulpzaam en vriendelijk.

Service
R ten Broeke (Boskoop)
22/07/2015
8

Mijn 8 is volgens mij erg hoog maar er kunnen altijd wel eens dingen gaan die opdat ene moment beter zouden kunnen maar we blijven mensen.

Service
A.F. Ram (Gouda)
15/07/2015
8

Gezellige professionele club mensen met een warm Toyota hart

Service
Jan.Schouten (Waddinxveen)
15/07/2015
9

U moet begrijpen dat door mijn werk als commercieel vertegenwoordiger ik de nodige toyota's heb gereden begonnen met Corolla toen Carina en erna, de Avensis, en toen de Verso, en nu de Aygo waar ik totaal heel veel kilometers mee heb afgelegd om de drie jaar ongeveer 50,000 km dus reken maar uit hoeveel km dat in totaal zijn, evenzoveel kom ik bij deze dealer.

Service
Donald Geurten (Waddinxveen)
13/07/2015
8

Klantvriendelijke en service gerichtte dealer

Service
Dhr. F. van Geel (Hoogvliet)
09/07/2015
8

Prima service, en de reparaties, cq onderhoud is prima uitgevoerd.

Service
Anil Jankipersad (Rotterdam)
08/07/2015
8

Zoals altijd vriendelijke mensen die zich aan de afspraak houden.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Goede service, goede koffie

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Om dat zij altijd zo wel telefonisch als bij ontvangst zeer vriendelijk zijn en je altijd goed wordt voor gelicht en niets extra's uitvoeren zonder overleg met de klant en altijd hun afspraken nakomen daarom voor mij een dikke 9

Service
Anoniem
08/07/2015
8

omdat deze dealer hard voor de klanten heeft

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Uitstekende service. Afspraken worden volledig nagekomen. Aanvullende werkzaamheden worden eerst besproken. Nooit enig probleem ondervonden met deze dealer. Top!

Verkoop
Herman Aarsman (Gouda)
08/07/2015
8

prettige mensen

Service
M.M. van Schoneveld (Gouda)
06/07/2015
10

Prima service, prettige communicatie, een eerlijk advies, klantvriendelijk

Service
Dhr, A.Nauta (Waddinxveen)
22/06/2015
10

wij worden vriendelijk en goed behandeld

Service
H.Rehorst (Moordrecht)
18/06/2015
10

Een goed bedrijf waar ze je eerlijk vertellen wat gedaan moet worden, geen verrassingen achteraf, ik kom er al jaren en ben er altijd goed en netjes geholpen.

Service
Ineke van de Hoef (Gouda)
17/06/2015
10

Altijd bereid om mee te denken. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Service is top.

Service
Aarsman (Gouda)
04/06/2015
9

tevreden

Service
Jan Weggemans (Gouda)
03/06/2015
10

Klantgericht, klantvriendelijk, deskundig. Mijn Toyota is hier in vertrouwde handen.

Service
J. Dijkhuizen (Waddinxveen)
20/05/2015
8

correcte behandeling en goede service en voorlichting van de werkzaamheden

Service
Sylvia Bouwmeester (Gouda)
20/05/2015
8

Is toch een goed cijfer!

Service
Paul Christie (Gouda)
18/05/2015
10

Een geweldig team mensen!

Naar mijn idee geven ze allen de juiste persoonlijke aandacht en houden ze rekening met je wensen.
Een aanrader voor iedere auto bezitter.
Tot ziens in Waddinxveen ;-)

Service
w.h.a. de heer (voorburg)
18/05/2015
10

omdat altijd alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen, geen gesjoemel geen valse facturen.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Prima service net bedrijf

Service
The CoolBikingCompany (Landsmeer)
13/05/2015
10

Ik getroost mij al 10 jaar lang de moeite om voor deze garage 85 km heen en 85 km terug om te rijden, dat zegt volgens mij wel genoeg. Nooit bijdehand gedoe, facturen hoef je niet na te kijken. Er wordt altijd gedaan wat wordt beloofd en er wordt altijd de voordeligste oplossing aangeboden.

Service
The CoolBikingCompany (Landsmeer)
06/05/2015
10

Ik getroost mij al 10 jaar lang de moeite om voor deze garage 85 km heen en 85 km terug om te rijden, dat zegt volgens mij wel genoeg. Nooit bijdehand gedoe, facturen hoef je niet na te kijken. Er wordt altijd gedaan wat wordt beloofd en er wordt altijd de voordeligste oplossing aangeboden.

Service
Arie Rozendaal (Gouda)
30/04/2015
9

Ik betrek binnenkort de zevende auto bij deze dealer Dit geeft aan dat ik bijzonder tevreden ben over deze
Mijn ervaring is een correcte en vriendelijke behandeling Tevens voorzover ik dit kan beoordelen deskundig

Service
Ge Smakman (Waddinxveen)
30/04/2015
10

Toyota team waddinxveen staat onmiddellijk klaar waar het nodig is.
Prima service en duidelijke prijsopgave vooraf.
Al meer dan 10 jaar klant.
Nooit geen spijt van toyota gehad

Service
iwan holleman (gouda)
29/04/2015
8

je woord er netjes ontvangen en de servis/reparatie worden altijd goed en netjes gedaan en zoals is afgesproken

Service
Mevr.T Mul (Waddinxveen)
29/04/2015
10

Geweldige ervaring i.v.m. Overlijden van mijn man moest ik de avencis automaat diesel weg doen, was veel te groot en te duur voor mij, hiervoor een nieuwe Aygo automaat benzine. Een heel andere auto maar ben er zo blij mee. Als ik wat wilt vragen word ik heel goed geholpen of ik mag direct langs komen.

Service
Peter ten Haken (Gouda)
29/04/2015
10

22 jaar klant. Van Starlet naar Avensis :-) Nooit teleurgesteld.

Service
Raymond Aarsman (Gouda)
29/04/2015
9

Er zijn altijd verbeteringen, voor het eerst is mijn wagen ook helemaal met stofzuiger behandeld wat ik niet verwachtte na beurt en apk.

Service
Terry Rowlay (Alphen aan den Rijn)
29/04/2015
10

We have always had good and timely service, a friendly welcome and the resulting bill has never been exhorbitant.

Service
Mevr.Wannie de Weger (Gouda.)
09/04/2015
10

Bekwame mensen.

Service
A.Gebhard (Zoetermeer)
31/03/2015
8

je Toyota wordt goed en deskundig onderhouden. Ze komen met goede betaalbare oplossingen als er een probleem is. Een garage die je kan vertrouwen.

Service
Anoniem
31/03/2015
7

goede service .

Service
Anoniem
25/03/2015
10

snelle en goede afhandeling van de servicebeurt

Service
Dhr. H. van Loo (Reeuwijk)
25/03/2015
9

ik ben tevreden

Service
peter van eijk (gouda)
25/03/2015
10

Al meer dan 30 jaar mijn dealer nooit problemen gehad met nieuwe aankoop of onderhoud super

Service
Anoniem
24/03/2015
10

Is al jaren onze familie dealer met de wagens die we hebben, altijd vakkundig advies en correcte service
Denkt altijd hard op mee, heeft ons al diverse keren uit de brand geholpen bij moeilijkere situaties op mechanisch en schade technisch gebied.
Ook de verkoop mensen vinden we zeer vakkundig en correct met ons omgaan.

Service
Boy Kodde (Waddinxveen)
18/03/2015
10

vriendelijke ontvangst.
Prima service.
Prettige wacht- en ontvangstruimte.
Attente verkoopafdeling

Service
Anoniem
16/03/2015
9

wordt goed gecommuniceerd

Service
Anoniem
11/03/2015
8

Prima

Service
Rien van Vliet (Rotterdam)
05/03/2015
10

Het is een garage die heel correct omgaat met de klanten

Verkoop
H.J. Donk (Moordrecht)
04/03/2015
10

Goede behandeling en service

Verkoop
J A van Popering (Gouda)
04/03/2015
8

wij zijn bekend bij deze dealer.

Service
B.A.Sip-Schroevers (Waddinxveen)
26/02/2015
8

betrouwbare en eerlijke behandeling

Verkoop
Hein Storm (Gouda)
26/02/2015
9

tevreden, goede service, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend bij de aankoop.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Snelheid van helpen, luistern wat de klachten/problemen zijn, klantvriendelijkheid, totale indruk en afhandeling van alle3s.

Service
Anoniem
25/02/2015
7

Prima dealer! Hoek van Holland -> Waddinxveen

Service
Gerard de Goede (Gouda)
25/02/2015
8

accuraat, deskundig, vriendelijk

Service
Anoniem
19/02/2015
8

goede ontvangst bij de eerste ontmoeting met de werkplaats geen probleem bij de reparatie om daar bij te zijn.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
10

Hij verkoopt je een auto op een prettige manier. Geen nu of anders vervalt de offerte maar ze nemen de tijd voor je. Hij weet waar hij over praat en adviseerd deskundig waar nodig. Je gaat weg met een prima gevoel ook al ben je een heleboel geld lichter.

Service
Anoniem
18/02/2015
9

betrouwbaar, goede service en open communicatie

Service
Anoniem
18/02/2015
8

Goede service en snelle correcte afhandeling van zaken

Verkoop
Anoniem
17/02/2015
10

Hij verkoopt je een auto op een prettige manier. Geen nu of anders vervalt de offerte maar ze nemen de tijd voor je. Hij weet waar hij over praat en adviseerd deskundig waar nodig. Je gaat weg met een prima gevoel ook al ben je een heleboel geld lichter.

Service
Anoniem
11/02/2015
6

ik ben wel tevreden over de dealer,maar een prijsopgave heb ik nog nooit gezien

Service
Anoniem
11/02/2015
8

Goede service - Haal en breng optie als auto voor een beurt moet.

Service
Jan Haket (Waddinxveen)
11/02/2015
9

Betrouwbaar en klant gericht.

Service
Marco (Nootdorp)
11/02/2015
10

top bedrijf met zeer vriendelijk en kundig personeel met goeie service.

Service
Monique la Grand (Waddinxveen)
05/02/2015
9

Ik ben erg tevreden over de medewerkers. Je wordt altijd correct behandeld en iedereen is vriendelijk en hulpvaardig. Ook heb ik nooit klachten over de uitgevoerde reparaties.

Service
Anoniem
28/01/2015
8

Algehele tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Zeer prettige en vriendelijke behandeling door de verkoper, een goed gevoel aan overgehouden.
Aflevering van de nieuwe auto werd uitgebreid de tijd voor genomen en tot slot feestelijk beeindigd met een mooie en lekkere taart. Helemaal TOP!

Service
Anoniem
14/01/2015
8

Deze dealer geeft veel value for money.
De klant wordt op een klantvriendelijke en effectieve wijze geholpen.

Service
Anoniem
05/01/2015
7

Goede service en prettige afhandeling

Service
Ioan Cergau (Gouda)
05/01/2015
9

Vriendelijkheid

Service
Mevr. van Huis (Capelle aan den IJssel)
05/01/2015
10

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Service
Anoniem
29/12/2014
7

Wel tevreden, echter het kan altijd beter

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Betrouwbaar!

Service
Anoniem
24/12/2014
9

betrouwbaar en deskundig.

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Afspraken worden nagekomen; klantvriendelijke benadering; bekendheid met de klanten; servicegericht.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Prima dealer, al jaren!

Service
Anoniem
24/12/2014
10

Geen enkele klacht over service en bejegening, al vele jaren een volledig tevreden klant van mijn Toyota dealer.

Service
John van der Windt (Gouda)
24/12/2014
10

Ben al tientalle jaren naar volle tevredenheid klant en hoop dat nog lang te blijven.

Service
Leendert Molendijk (Waddinxveen)
24/12/2014
9

Klantvriendelijkheid en snelle service.

Service
Mevr. C. Boon (Waddinxveen)
24/12/2014
9

duidelijke website. Wij houden zelf meer van kijken in de showroom

Service
Peter Wolf (Gouda)
24/12/2014
9

service, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn prima

Verkoop
T steenland (Waddinxveen)
24/12/2014
9

Betrouwbare garage

Verkoop
Gérard Wolters (Gouda)
02/12/2014
10

Zeer klantgericht

Service
Anoniem
28/10/2014
10

van leeuwen toyota is een prima dealer met vriendelijk personeel en je wordt er netjes geholpen

Service
Boy Kodde (Waddinxveen)
28/10/2014
10

Altijd vriendelijk, behulpzaam, en gastvrij.
goede toelichting op uitgevoerde werkzaamheden indien er afwijkjngen zijn.

Service
Piet de Ruijter (Wormerveer)
23/10/2014
8

goede ontvangst- lekkere koffie-aardige medewerkers-keurig opgeruimde werkplaats- deskundig advies-en zo kan ik nog wel even doorgaan

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
8

Klantvriendelijke en klantgerichte benadering. Duidelijke offerte, geen verassingen achteraf.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

vriendelijk personeel, betrouwbaar
bij onvoorziene gebreken wordt direct gebeld of e.e.a. gerepareerd mag worden,
in geval bij ondergetekende was dat de airconditioning

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Prima ontvangst goede voorlichting en ontvankelijk voor onze motieven v.w.b. de inruilprijs

Service
Klaas Roos (Moerkapelle)
21/10/2014
9

alles is gewoon goed.

Verkoop
Ron en Jetty Coomans (Waddinxveen)
21/10/2014
9

Prettige omgeving, vertrouwd, verstand van zaken, geen gladde verkoop praatjes.

Service
L de frankrijker (Reeuwijk)
20/10/2014
9

goede behandeling

Service
Anoniem
16/10/2014
8

De service en klantvriendelijkheid is prima.

Service
Evelien (Ridderkerk)
16/10/2014
10

Klantvriendelijk, service gericht

Service
Fred
15/10/2014
9

Prima uitstraling, vlotte vriendelijke medewerkers en goede service.
Ik blijf het alleen vreemd vinden dat er WEER ruitensproeiervloeistof op de rekening staat terwijl het reservoir voor 100% gevuld was......

Service
Anoniem
14/10/2014
9

altijd veel oog voor de klant

Service
Anoniem
08/10/2014
8

Zaken goed geregeld. Duidelijke info en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
08/10/2014
7

Flexibel in afspraken maken, herstellen zaken onder garantie

Service
Targal Y (Rotterdam)
08/10/2014
9

ik vind dat ze afspraken na komen wat er gesproken is.

Verkoop
w.j. l went (waddinxveen)
03/10/2014
8

Goede benadering, geen opdringend gevoel

Service
Dhr. N. Bleichrodt (Gouda)
01/10/2014
8

de mensen van de balie en werkplaats benaderen mij op een vriendelijke manier en
geven de indruk verstand van zaken te hebben
mijn auto wordt naar volle tevredenheid onderhouden

Service
Rehorst (Moordrecht.)
01/10/2014
9

Ze zijn klantvriendelijk en de werkzaamheden zijn naar mijn mening in de zeven jaar dat ik er komt altijd naar behoren uitgevoerd.
en ook belangrijk er is altijd vervangend vervoer.

Service
Anoniem
30/09/2014
10

vriendelijke medewerkers, goede communicatie.

Verkoop
Anoniem
30/09/2014
9

prettig contact met verkoop en werkplaats

Service
H.J. Olde Heuvelt (Oudewater)
29/09/2014
8

U vraagt een cijfer te geven. Een 8 is heel goed en zo waardeer ik deze dealer met alles erop en eraan. Ik vind dit een gemiddelde waardering voor alle afdelingen van dit autobedrijf.

Service
Anthony Olthoff (Delft)
24/09/2014
9

Als ik geen goed gevoel had gehad bij dit bedrijf had ik er ook nooit een auto gekocht.
In bijna alle gevallen wordt de auto dan ook onderhouden waar deze is gekocht, ook al moet er wat extrá km,s voor afgelegd worden. Tot nu toe (pas sinds aug 2013 klant) maakt dit bedrijf de verwachting waar.